2777
2789

اونایی که کلاس جمع بندی تابستونی میخوان که پایه سال بعدشون رو تو تابستون نصفشو یا کلشو بخونن درخدمتم

ابتدایی و هفتم و هشتم و نهم و دهم

موفق باشید

مشاوره  درسی هم هستم برای انتخاب رشته هم میتونم راهنماییتون کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره یه ماهیه گرفتم شدم ۲۰😐

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

اونایی که کلاس جمع بندی تابستونی میخوان که پایه سال بعدشون رو تو تابستون نصفشو یا کلشو بخونن درخدمتم ...

اگه معدل نوبت اول ۱۹/۸۶ باشه و نوبت دوم ۲۰

معدل کل رو چند میدن؟

چقد زود امتحاناتون تموم شد

من از مال شما تعجب میکنم واقعا هنوز کارنامه نگرفتین

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

برای انتخاب رشته نمرات پایانی نوبت دوم رو در نظر میگیرن درسته؟نوبت اول رو در نظر نمیگیرن؟

عزیزم تعیین رشته به عوامل زیادی بستگی داره مثل نظر خودت . نظر معلمت . نظر مشاورت.نظر خانوادت . نمره های سه سالت . آزمون هایی که تو همگام دادی و ... 

همه نمره ها تاثیر دارن ولی یه درصد و بخشی نه کل انتخاب رشته رو

اگه معدل نوبت اول ۱۹/۸۶ باشه و نوبت دوم ۲۰ معدل کل رو چند میدن؟

میانگین این دو عزیزم