2777
2789
عنوان

تروخدا بیایید 😭

149 بازدید | 11 پست

کسایی که نمیدونن من پدرم سرطان خون یا همون سندرم mds و چهارشنبه متوجه شدیم من هنوز با این موضوع کنار نیومدم و حالم بد هست بعد ناراحتی قلبی هم دارم از اون روز تا حالا که فهمیدم چندین بار دکتر رفتم همون طور که گفتم حالم خیلی بد هست دیشب همسرم رفته خون مامانش بعد مامانش هیچ وقت سراغ خانواده ی من رو نمیگیره با این که فامیلی ازدواج کردیم بعد این از در و همسایه و آشنا فهمیده مریضه بابای من چون توی یه محل هستیمبعد گفته که به شوهرم که رفته خونه باباش که تو این جایی خواهر برادر نداره که همش اون بده تو اواره بشی بعد من اصلا خونه بودم حوصله نداشتم برمحالا دعوت کرده فردا شب بریم اونجا میدونم بخاطر اینکه میخواد حرف بکشه بدونه چیشد و از هر چیزی سر در بیاره چون هنوز سرطان رو نمیدونه من دلم نمیخواد برم به شوهرم هم که میگم گوش نمیده موندم چیکار کنم به نظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به پدرت سلامتی بده

خودت قوی کن امیدت به خدا باشه

اگه همسرت راضی شد نرید بهتر

یا خودت تلفنی بگو حالم خوب نیست پدرم مریضه نگرانشم نمیتونم بیام مهمونی

اگه کنسل نشد و رفتی زمانیکه ازت سوال پرسید بگو اگه درموردش حرف بزنم حالم بیشتر خراب میشه ترجیح میدم صحبت نکنم دعاش کنید 

راستی یه چیزی هم میتونم بگم میشه به پای فضولیشون نذاشت شاید چون میدونن ناراحتی میخوان حال و هوات عو ...

میدونی آخه انقدر بدن که دیگه هیچی شون رو به خوبی نمیبینم من چندین سال پیش داداشم توی کما بود بعد اینا بدون خبر اومده بودن خونه ما من اصلا حالم خوب نبود برای شام هم موندن و خیلی دیر رفتن و فرداشم دادشم فوت کرد بعد دیگه همه ی کار هاشون رو به فضولی میبینم شاید فکر کنی من اهل مهمونی نیستم ولی خیلی دوست دارم فقط توی این شرایط مطمئنا هیچ کس نمیتونه مهمونی بده غذا از بیرون هم بگیری ناراحت میشن

میدونی آخه انقدر بدن که دیگه هیچی شون رو به خوبی نمیبینم من چندین سال پیش داداشم توی کما بود بعد این ...

ای داد روح داداشتون شاد

اگه همسرتون ناراحت نمیشه نرید بقیه مهم نیستن 

بعدا دعوتشون میکنی از دلشون در میاد