2821
2789

اینکه از زمانت خوب استفاده کن

پشت کنکور بودن راحت نیست

برنامه هر روزه و با بازه زمانی میانگین ۷ ساعت بریز

اما کل ۷ ساعت درست درس بخون بدون پرش فکر

حتما موفق میشی 

♡ G‌od wants it ♡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینکه از زمانت خوب استفاده کن پشت کنکور بودن راحت نیست برنامه هر روزه و با بازه زمانی میانگین ۷ سا ...

❤️☀️مچکرم 

بعد به نظرت این تغییرات کنکور 402 اجرایی میشه!؟ 

❤️☀️مچکرم  بعد به نظرت این تغییرات کنکور 402 اجرایی میشه!؟

امکانش زیاده شما بعد کنکور پیگیر باش. ولی دروس عمومی رو کامل کنار نذار‌‌. روزی نیم ساعت هر کدومو بخون تا قطعی بشه‌.❤

من امسال کنکور دارم

ولی به نظرم الانم ول نکن. هر روز یه دوره کنکور و بزن و روز بعد تحلیل کن. خیلی مؤثره.

♡ G‌od wants it ♡

خواستم بگم فکر نکن پشت کنکور موندن یه شرایط ایده آل هست که نه مدرسه داری نه مزاحم دیگه ای و می شینی با خیال راحت می خونه 

اگر می خوای پشت کنکور بمونی خودت رو برای روز های سخت آماده کن 

درسته امسال درس نخوندی ولی شما الان مثل بازیکن فوتبالی هستی که ۱ ساله داره خودشو گرم میکنه بره بازی کنه درسته بازی نکرده ولی کنار زمین کلی انرژی صرف کرده پس باید انرژی و انگیزه و امیدت رو هزار برابر پارسال بکنی تا بتونی دوام بیاری تو این ماجرا 

به خودت قول بده با خودت قرار بزار تو هیچ شرایطی حتی وقتی از ۷ستگی نا نداشتی هم باز ادامه بدی و اگر ادامه ندی ....( برای خودت یه چیزی قرار بده که به خاطرش بخونی)

روحیه ضعیفی داری نمون من ب چیزی ک خواستم رسیدم ولی ضربه هایی ک پشت کنکور بودن بهم زد هنوز برام ...

روحیه نمیشه گفت ضعیف 

اما کمالگرایی دارم که. امسال هم به خاطر همین ضربه خوردم حالا نوبت مشاوره گرفتم برا درمانش 

مامانم میگه نهایتش میری ازاد میخونی 

اما من تازه بعد این همه سال هدفمو پیدا کردم... 

الان به چیزی که خواستید رسیدید؟  این بهتره که حسرت هدفتونو ندارید

اره عزیزم رسیدم 

ولی من متاسفانه خیلی کمالگرا هستم به همین دلیل باعث شد من ۱ سال تمام استرس داشته باشم از طرفی اعتماد به نفسم هم داغون و له شد تو اون ۱ سال. ۲ سال گذشت من هنوز گاهی استرس های شدید اون موقع سراغم می یاد اعتماد به نفس من له تر از قبل شده . متاسفانه افسردگی هم گرفتم 

چرا؟؟؟ چون من از شرایط خبر نداشتم 

تو اگر خودت رو آماده کنی و بدونی که قرار روز های سختی رو تو مسیر پیش رو سپری کنی دیگه جا نمی خوری . بدون گاهی تلاشت بیشتر میشه ولی پسرفت هم می کنی ولی تهش نتیجه خوش.

ولی در کل جای تو باشم امسال هر جی دربیام می رم 

اینکه از زمانت خوب استفاده کن پشت کنکور بودن راحت نیست برنامه هر روزه و با بازه زمانی میانگین ۷ سا ...

حس میکنم هفت ساعت خیلی کمه

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
نمون پشت کنکور برو آزاد 

بهترین جواب

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز