2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زبان ک بدرد میخوره ولی مدرک اموزشگاهها اصلا ب دردی نمیخوره 

مگه بری مدرک ایلتس و یا تافل بگیری اونم ازمون داره که هزینه اش نزدیک ۸ میلیونه فقط پول امتحانش..اون رو با نمره بالا مثلا ایلس بالاترین نمره ۹ هست بیاری ..هر جای دنیا اپلای میگیری البته اگه بقیه شرایط درسیتم خوب باشه

گروه آبی وزن 62 شروع 26خرداد۱۴۰۱ ..وزن این هفته ۶۰.۸۰۰....هدفم 52..قدم ۱۵۸...دور کمرم ۹۲😑
بالاخره به کارت میاد...کم کمش تیچر شدنه که اونم باز خوبه

نه اصلا هدفم تیچر شدن نیست 

.. مثلا اگه بخوام انشالله روزی اپلای تحصیلی کنم به کارم میاد ؟ بعد نوع مدرک ایلتس باشه یا فاند ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

بدرد همه چی میخوره تو اگر بخوایی با کامیپوتر هم کار کنی نیاز داری که زبان بلد باشی بخوایی تو دانشگاه هر رشته ای بر داری زبان باید بلد باشی بخوایی مهاجرت کنی زبان باید بلد باشی 

زبان ک بدرد میخوره ولی مدرک اموزشگاهها اصلا ب دردی نمیخوره  مگه بری مدرک ایلتس و یا تافل بگ ...

اها پس منظورت ایلتس و تافل ؟ منظور منم همین نوع مدرک..

نه اصلا هدفم تیچر شدن نیست  .. مثلا اگه بخوام انشالله روزی اپلای تحصیلی کنم به کارم میاد ؟ بعد ...

میشه اگه بخوای تو یه کشور دیگه باشی زبان به کارت نیاد؟برای اپلای کارشناسی ایلتس۶.۵به بالا برای کارشناسی ارشد یا همون مسترز ایلتس ۷ و برای دکترا ایلتس۸به بالا نیازه

خوب پس حتما به کارت میاد . فقط همه درسات درکنارش خوب باشه . 

ممرسی عزیزم ،  ببین همین درسای دانشگاه نمره هاش اوکی باشه .. نمرات دبیرستان متوسطه دوم هم تاثیر داره ایا؟ ببخشید انقدر سوال می کنمااا😉😁