2821
2789
عنوان

گم کردن طلا

194 بازدید | 14 پست

خواهر شوهرم سنش زیاده و مجرده تو خونه فقط خونه داری میکنه یکی از جاریام پیششه....

من امشب تنها بودم اومدم اینجا جاریم گفت خواهر شوهرم گوشوارشو گم کرده وجاریم یکی از النگوهاشو داده تا خواهر شوهرم گوشواره بخره.....دلم برا خواهر شوهرم میسوزه زیر دین زن داداشه....جاریم میگف خواهر شوهرم چن روز غصه خورده و غذا نمیخورده طفلک میگقته مادرش بفهمه خیلی ناراحت میشه

به حق همین لحظه خدا کنه پولدار شم بنده خدا خواهر شوهرمو کمک بدم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهر شوهرم همیشه یجور دیگه هوای این جاریمو داشت بچشو نگه میداشت و کاراشو انجام میدادو من زورم میگرفت که چرا بمن اینقد امتیاز نمیده....حالا میفهمم چرا...کاش ادمارو هیچ وقت قضاوت نکنیم وهمجنین تو تربیت بچمون این اطمینانو به بچه بدیم که هر اتفاقی بیوفته بازم دوسشدازیم طفلک خواهر شوهرم از ترس مادر شوهرم تن به این خفت داده 

من چی بگم تازه عروس گرونترین و سنگین ترین سرویسی که بابام بهت انداختو از تو ماشین راه برداشتن از کیفم اونوقت من یه پر پری نازکترینو چرت ترینو ارزونترین طلایی که پدر شوهرم داد انداخته بودم هربار یاد اون روز میوفتم دلم میخواد برم همه رو جر بدم الان طلام بود راحتتتت چهل پنجاه میلیون میشد 😭😭😭سال بعد طلای پدر شوهرمو فروختم یک میلیون نیم ست خریده بود برام کف کردیم چطوری جور کرده چجوری گیر اورده

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

من چن وقت پیش گوشیمو تو اسنپ جا گذاشتم وقتی رسیدم خونه گریه کردم همسرم بغلم کردو گفت عب نداره فرداش یه گوشی دیگه خرید ن غصه خوردم ن مجبور شدم دروغ بگم 

خدا شوهرمو برام نگه داره،خوبه به مادرش نکشیده😂

من چی بگم تازه عروس گرونترین و سنگین ترین سرویسی که بابام بهت انداختو از تو ماشین راه برداشتن از کیف ...

گم کردن طلا خیلی بده خدا نشون هیچ کس نده

یکمم بی احتیاطی کردین جای طلا تو کیف نیس که خواهرشوهرم تو اتوبوس از کیفش زدن

یک میلیون؟؟؟ مگه چندسال پیش ازدواج کردی؟؟؟ 

منم کف کردم میگم که من سال ۹۷عقدم بود

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
چجوری پیدا کرده چ حوصله ای🤣🤣🤣

وقتی فروختمش موندم فقط عوضیا منو نمیخواستن یرا اون اینکارو کردن

وقتی فروختمش موندم فقط عوضیا منو نمیخواستن یرا اون اینکارو کردن

شما هم نمیذاشتی خونوادت سرویس سنگین بدن وقتی این حرکتو دیدی

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
شما هم نمیذاشتی خونوادت سرویس سنگین بدن وقتی این حرکتو دیدی

اونا هم برا من سرویس سنگین دادن هم برا شوهرم اندازه سرویس من ست مردونه خریدن چکار اون عوضیا داریم خانوادم کمکمون کردن  اونا علنی از روز خاستگاری ریدنننن عقدمو خراب کردننن عروسیمو نگرفتننن در صورتی که حرف زده بودن بعدم بهونه کردن مارو از خونشون روزه بودیم بیرون کردن و فوشو بدو بیراه گفتن🤷🏻‍♀️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز