2777
2789
عنوان

هندوانه

127 بازدید | 6 پست

من مهمون داشتم هندوانه گرفتم قاچ کردم زیاده ..میدونم که خراب میشن آخه مادونفریم اونقدنمیخوریم .هندوانه سه تا بزرگ قاچ کرده اس ...حالا بااینا چی درس کنم حیفن خراب نشن.

با يخ بريز تو مخلوط كن جيگرت خنك بشه😂 يه كم ليموترش و نعنا هم ميتونى بزنى ميشه موهيتو هندونه

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با يخ بريز تو مخلوط كن جيگرت خنك بشه😂 يه كم ليموترش و نعنا هم ميتونى بزنى ميشه موهيتو هندونه

بعدم نمیشه ی چیزی درس کنم بزارم فریزر خوشمزه هم باشه برای فرداشب که شوهرم از سرکاربیادبخوره فریزری باشه

بعدم نمیشه ی چیزی درس کنم بزارم فریزر خوشمزه هم باشه برای فرداشب که شوهرم از سرکاربیادبخوره فریزری ب ...

چرا هندونه رو تو يخچال نگه نميدارى سلفون بكش تا چند روز تازه ميمونه 

توى فريزر سريع بوى مواد ديگه رو جذب ميكنه

براى دفعه ديگه كه هندونه بزرگ ميخرى فقط اندازه نياز قاچ كن بقيه اش رو با پوست نگه دار بهتر ميمونه 

من از وسط نصف ميكنم بعد اون نصف با پوست رو ميذارم توى لگن و روش سلفون ميكشم تا يك هفته هم اينطورى نگه داشتم

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
2790
2778
2791
2779
2792