2821
2789

پسر من ۶ ماهگی انجام داد.دوتا تست انجام داد هردو باهم یه تومن شد.تا اونموقع یه لحظه آرامش نداشتیم ولی تا تست داد و فهمیدیم به چی آلرژی داره و رعایت کردیم خدارو هزارمرتبه شکر حالش بهتر شد

پسر من ۶ ماهگی انجام داد.دوتا تست انجام داد هردو باهم یه تومن شد.تا اونموقع یه لحظه آرامش نداشتیم ول ...

مرسی عزیزم چقد خوب که خوب شده خدا حفظش کنه درد داره تستش واس بچه؟میترسه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم چقد خوب که خوب شده خدا حفظش کنه درد داره تستش واس بچه؟میترسه؟

عزیزم دوتا تست بود.یکیش که دوتا چسب بزرگ حاوی ۲۰ ماده غذایی چسبوندن روی کمرش و ۷۲ ساعت بعد بازش کردن و واکنشهارو دیدن.این درد نداشت ولی هم اذیت کننده بود چون مدتش طولانی بود هم اینکه بعد که باز کردن پوست بچم تیکه تیکه شده بود از بعضی مواد😔.و تا مدتها خارش داشت و زخم بود.

اون یکی تست با سوزن ۱۵ تا خراش روی دستهاش دادن تا خون بیفته بعد توی هرکدوم یه ماده ریختن.این دردناک بود ولی پسر من چون کوچیک بود ما همش سرشو گرم میکردیم که نگاهش کلا به اون سمت نیفته ولی بقیه بچه ها خیلی گریه کردن

عزیزم دوتا تست بود.یکیش که دوتا چسب بزرگ حاوی ۲۰ ماده غذایی چسبوندن روی کمرش و ۷۲ ساعت بعد بازش کردن ...

وای پس حتما پسرم گریه میکنه ولی گفتن نهایت تایمش ۱ دقیقه هست درسته؟اون دومیه

آره فکر کنم.کلا اکثرا دومی رو انجام میدن.ولی برای پسرم اولی آلرژی رو تشخیص داد

مجبورین انجام بدیم چیکار کنیم هر روز یه رفلکسی داره حسته شدیم یه روز بالا میاره یه روز اسهاله یه روز شکمش درد میکنه یه روز سرفه میکنه یه روز گرفتگی بینی تو دو روز من ۳ تومن فقط هزینه دارو بیمارستان مطب رفتن کردم خستگی و هزینه جهنم بچم اذیت میشه

مجبورین انجام بدیم چیکار کنیم هر روز یه رفلکسی داره حسته شدیم یه روز بالا میاره یه روز اسهاله یه روز ...

از اول اینطور بود؟درکت میکنم چه اشکایی که من شب و ردز میریختم برای پسرم.ولی از وقتی تست داده خداروشکر دیگه اذیت نیست.درسته محدودیت غذایی داره ولی لااقل میدونم چی نباید بهش بدم

از اول اینطور بود؟درکت میکنم چه اشکایی که من شب و ردز میریختم برای پسرم.ولی از وقتی تست داده خداروشک ...

از اول به بعضی چیزا حساسیت داشت،ولی پسرم تا حالا شکلات ندادم بهش کاکاعو نوشابه پاستیل لواشک میوه های تابستوته یعنی خودش نمیخوره این چیزارو،الان بیشتر شد،بعد اون گردو خاک حساسیت تنفسی گرفت الانم زده به گوارشش