2777
2789
من واسه دختر شنیدم ژیکان

ژیکان (پسر، دختر) (کردی) (تلفظ: žikān) (فارسی: ژيکان) (انگلیسی: zhikan)
 زیبا و آرامش بخش، [ژیک ( کردی ) = قطره ی باران، ان ( پسوند نسبت ) ] ( به مجاز ) زلال و شفاف، [ژیک ( کردی ) = قطره ی باران + ان ( پسوند نسبت ) ] ( به مجاز ) زلال و شفاف، مرکب از ژیک ( قطره باران ) + پسوند نسبت

ما ردی پسر میزاریم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آوینا رو بیشتر دوس دارم بینشون .ممنونم

روژینا هم قشنگه

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
روژینا هم قشنگه

تا انتخاب نکنم اسم دخترتو ولت نمیکنم🤣

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

مهریماه،ماهرو، مانترا، ماهگل، ماهنل، مانیلا، مَه‌آرام، مَه‌تیام، مینِل، ملورین،  مهوین، ماهایا ، مهرآوا، ماهنیکا، مهرنواز، مهرگان، مانیکا، میریام، میرای

💜Animals lover
😂😂😂 نمیتونم انتخاب کنم😁

مهرانا

مهدیا

مهدا: آرامش شب🥰

مهتا

مهتاب

مهسان

مهلا

ملکا

مهدیسا

ماهور

ماهرو

مهیاس