2821
2789
من واسه دختر شنیدم ژیکان

ژیکان (پسر، دختر) (کردی) (تلفظ: žikān) (فارسی: ژيکان) (انگلیسی: zhikan)
 زیبا و آرامش بخش، [ژیک ( کردی ) = قطره ی باران، ان ( پسوند نسبت ) ] ( به مجاز ) زلال و شفاف، [ژیک ( کردی ) = قطره ی باران + ان ( پسوند نسبت ) ] ( به مجاز ) زلال و شفاف، مرکب از ژیک ( قطره باران ) + پسوند نسبت

ما ردی پسر میزاریم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آوینا رو بیشتر دوس دارم بینشون .ممنونم

روژینا هم قشنگه

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
روژینا هم قشنگه

تا انتخاب نکنم اسم دخترتو ولت نمیکنم🤣

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

مهریماه،ماهرو، مانترا، ماهگل، ماهنل، مانیلا، مَه‌آرام، مَه‌تیام، مینِل، ملورین،  مهوین، ماهایا ، مهرآوا، ماهنیکا، مهرنواز، مهرگان، مانیکا، میریام، میرای

💜Animals lover
😂😂😂 نمیتونم انتخاب کنم😁

مهرانا

مهدیا

مهدا: آرامش شب🥰

مهتا

مهتاب

مهسان

مهلا

ملکا

مهدیسا

ماهور

ماهرو

مهیاس