2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرت اینا دلیل میشه برای جدایی نمیدونم حق دارم گاهی دلم بخواد همسرم نوازشم کنه یا نه دلایل مسخره ...

فک نکنم با این دلایل بتونی ازش جدا بشی 

چرا نمیرید مشاوره؟

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
طلاق و جدایی برام اصلا سخت نبوده. ولی اوایل دوری از بچه سخت بود اما دیگه همینه.. عادت کردم

چرا نمیبینیش برو ازش شکایت کن این حق تو و اون طفل معصومه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
مشاوره فایده نداره دیگه هیچ حسی بینمون نیست

یعنی هیچ راهی نداره بشین یه بار باهاش حرف بزن 

اگه هم درست نمیشه بهش بگو بیا توافقی جدا شیم

کسی منو منع نکرده واسه ندیدنش.. خودم نخواستم ببینمش او طفل معصوم هم نمیشناسه منو فقط تا ۵ ماهگی پ ...

وای چرا آخه

یعنی هیچ راهی نداره بشین یه بار باهاش حرف بزن  اگه هم درست نمیشه بهش بگو بیا توافقی جدا شیم

اینقدرررررررر حرف زدم فایده نداره میدونی سه ساله بین ما فاصله افتاده چجور میشه جبران کرد این همه سردی رو 

اینقدرررررررر حرف زدم فایده نداره میدونی سه ساله بین ما فاصله افتاده چجور میشه جبران کرد این همه سرد ...

واسه چی آخه 

2790
2823
2791
2779
2792