2821
2789

وای چقدرم دردناکه 😖😖

من خودم چند وقت اینجوری بودم ...

طفلی بچه..ببرش دکتر گناه داره پماد میدن بهش تند تند بزن خوب شه..

غذاهای آبکی بده تا مدفوعش اذیتش نکنه بلکه زود خوب شه . 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
وای چقدرم دردناکه 😖😖 من خودم چند وقت اینجوری بودم ... طفلی بچه..ببرش دکتر گناه داره پماد میدن به ...

درمان داره؟؟؟ قطعی خوب میشه؟ 

هی گفت مامان میسوزم میسوزم. نگاه کردم دیدم اره ی برامدگی در اومده

پماد بزنم خوب میشه؟؟؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درمان داره؟؟؟ قطعی خوب میشه؟  هی گفت مامان میسوزم میسوزم. نگاه کردم دیدم اره ی برامدگی در اومد ...

شقاق مگه زخم مقعد رو نمیگن؟

اون برامدگی رو میگن هموریید

اول دکتر ببر.ولی اگ خاستی پماد بزنی.

پماد گیاهی رکتول.هم برای شقاق هم هموریید.

من برای هموریید زدم سوزش و درد رو گرفت.خوب شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
درمان داره؟؟؟ قطعی خوب میشه؟  هی گفت مامان میسوزم میسوزم. نگاه کردم دیدم اره ی برامدگی در اومد ...

عزیرم اون بر آمدگی چه جوریه؟؟؟

ببین منم یه مدت بر آمدگی در اومد و درده افتضاحی داشتم مخصوصا ببخشیدااا ..موقعه ی دفع مدفوع و میگم ..جوری که تو دسشویی زار میزدم ..

خون میومد ازم و افتضاح اصلا .. گریه میکردم از درد تو دسشویی ... الانم باز اون بر آمدگی ها هست ولی دیگه خوب شدم .. نمیدونم دختره شما شقاق مقعده یا بواسیر ... من  فهمیدم بواسیر دارم ....

دسشویی هم خیییییلی سفته و دردناک خارج میشه و باعث میشه مقعد بدددتر آسیب ببینه .

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
شقاق مگه زخم مقعد رو نمیگن؟ اون برامدگی رو میگن هموریید اول دکتر ببر.ولی اگ خاستی پماد بزنی. پماد ...

نمیدونم ک

ببین زیر مقعدش ی برامدگی دراومده ک زخم هم هست🥺

همین پماد رو بزنم اوکی میشه؟؟؟؟ ؟

عزیرم اون بر آمدگی چه جوریه؟؟؟ ببین منم یه مدت بر آمدگی در اومد و درده افتضاحی داشتم مخصوصا ببخشیدا ...

عزیزمم🥺

بالاتر گفتم

زیر مق.عدش ی برامدگی زده بیرون انگار، که زخم هم هست. 

دستشویی کردنی هم خیلی اخ و اوخ میکنه🥺🥺

نمیدونم ک ببین زیر مقعدش ی برامدگی دراومده ک زخم هم هست🥺 همین پماد رو بزنم اوکی میشه؟؟؟؟ ؟

من خودم جعبه پمادشو خریدم داخلش بروشور داشت.

نوشته بود پماد انتی هموریید رکتول

هم درمان کننده شقاق هم هموریید.

اب رو اتیش بود و هم چون گیاهی بود عوارضی نداشت.

من سه روز زدم دردش و زخم رفت.شماهم لگیر بدای دخترت بزن ببین چجور میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عزیزمم🥺 بالاتر گفتم زیر مق.عدش ی برامدگی زده بیرون انگار، که زخم هم هست.  دستشویی کردنی هم ...

ببین اون بر آمدگی بواسیره..

منم داشتم و واقعا هم دردناکه ... تازه من بچه نیستم اصلا تحملش خیلی سخته .چه برسه به اون طفلی..

فردا حتما ببرش دکتر..

من خودم جعبه پمادشو خریدم داخلش بروشور داشت. نوشته بود پماد انتی هموریید رکتول هم درمان کننده شقاق ...

ممنون عزیزم،حتما استفاده میکنم. مرسی از راهنماییت♥️

نمیدونم ک ببین زیر مقعدش ی برامدگی دراومده ک زخم هم هست🥺 همین پماد رو بزنم اوکی میشه؟؟؟؟ ؟

شاید جوش زده؟

اخه بچه کوجیک هموریید نمیگیره.

من بخاطر بارداری و اضافه وزن بارداری گرفتم.

بعدش خوب شدم.

تو غذاش کره و روغن زیتون بزن.اب و مایعات و خثوصن اب هندوانه بیشتر بده.دفع راحتتر بشه اگه زخم باشه زودتر خوب بشه

شاید جوش زده؟ اخه بچه کوجیک هموریید نمیگیره. من بخاطر بارداری و اضافه وزن بارداری گرفتم. بعدش خوب ...

نه جوش نیست اصلا... ی دیقه اگر انلاین هستید عکس بفرستم. 

نمیدونم چرا تو این سن اینجوری شده، اخه خیلیی مایعات میخوره، هندونه زیاااد میخوره

اخ بمیرم برااااش🥺 حتما صبح میبرمش

حتما ببرش 

نترس خوب میشه انشالله..

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز