سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ببین منم یه مدت بر آمدگی در اومد و درده افتضاحی داشتم مخصوصا ببخشیدااا ..موقعه ی دفع مدفوع و میگم ..جوری که تو دسشویی زار میزدم ..
خون میومد ازم و افتضاح اصلا .. گریه میکردم از درد تو دسشویی ... الانم باز اون بر آمدگی ها هست ولی دیگه خوب شدم .. نمیدونم دختره شما شقاق مقعده یا بواسیر ... من فهمیدم بواسیر دارم ....
دسشویی هم خیییییلی سفته و دردناک خارج میشه و باعث میشه مقعد بدددتر آسیب ببینه .
شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
نمیدونم ک ببین زیر مقعدش ی برامدگی دراومده ک زخم هم هست🥺 همین پماد رو بزنم اوکی میشه؟؟؟؟ ؟
من خودم جعبه پمادشو خریدم داخلش بروشور داشت.
نوشته بود پماد انتی هموریید رکتول
هم درمان کننده شقاق هم هموریید.
اب رو اتیش بود و هم چون گیاهی بود عوارضی نداشت.
من سه روز زدم دردش و زخم رفت.شماهم لگیر بدای دخترت بزن ببین چجور میشه
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نمیدونم ک ببین زیر مقعدش ی برامدگی دراومده ک زخم هم هست🥺 همین پماد رو بزنم اوکی میشه؟؟؟؟ ؟
شاید جوش زده؟
اخه بچه کوجیک هموریید نمیگیره.
من بخاطر بارداری و اضافه وزن بارداری گرفتم.
بعدش خوب شدم.
تو غذاش کره و روغن زیتون بزن.اب و مایعات و خثوصن اب هندوانه بیشتر بده.دفع راحتتر بشه اگه زخم باشه زودتر خوب بشه