2777
2789
عنوان

عصبی ها بیان یه دقه

97 بازدید | 14 پست

سلام حالم خوب نی

انقدر فشار عصبی بهم وارد میشه ک رگای گردنم درد میگیره تو سرمم داغ میشه.

احساس بی قراری و جنون میگیرم

شونه هامم بی حس میشن

دکتر اعصاب رفتم ۳مدل بهم قرص داده

یکیش پرانول ۱۰هست

یکی دیگش اسمشو الان یادم رفته

یکی هم از خانواده کلونازپام هس ک اگ.حالم بد شد شب بخورم و بخابم

بچها ینی حالم خوب میشه؟؟؟

قرص پرانول خطر نداره؟؟؟؟

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین

سعی کن قرص نخوری 

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پرانول برا سردردم میخوردم تاثیر نداشت خوب نشدم سومارتریپیتان هم خوردم خوب نشد.  البته ...

من سر درد نمیگیرم اون حالت هایی رو ک نوشتم اونجوری میشم

بااین وضعی که شماداری قرص پرانول جواب نمیده عزیز

چرا بهت بر میخوره

خب عزیزم سوال پرسیدم شما هم سوال میپرسی بحث تایپیک میشع چیز دیگه 

یکم ب حقوق دیگران احترام گزاشتن بد نیس.

چرا بهت بر میخوره خب عزیزم سوال پرسیدم شما هم سوال میپرسی بحث تایپیک میشع چیز دیگه  یکم ب حقو ...

عزیزم برای من مهم نیست،برای خودت میگم،بخصوص که خودتم اشاره به عصبی بودن کردی،خواستم پیامموپاک کنم امانمیشه متاسفانه،پرانول ۱۰برای این حجم ازعصبانیتی که شماتوصیف کردی جواب نمیده،به حقوق دیگران احترام میزارم ولی وقتی خودم خواستم تاپیک بزنم قسمت طبقه بندی متن برای من بالانیومدمجبورشدم داخل این تاپیک بزارم

عزیزم برای من مهم نیست،برای خودت میگم،بخصوص که خودتم اشاره به عصبی بودن کردی،خواستم پیامموپاک کنم ام ...

باشه عزیزم ببخشید اگ ناراحت شدی از حرفم