2777
2789

🤢🤢

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر توضیح میدی🥴

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بیشتر توضیح میدی🥴

لحن این پسرا عوضیا رو ندیدی اون شکلی بود 

میگفت من همه کار کردم و اینا 

منم قیافم اینجوری بود چقدر عالی🥴

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
اکثرا همون ل ا شیا دختر خوب میگیرن و پسرای سر به زیر و خوب گیر دخترای ناجور میوفتن 

ن بابا پلنگ میخاس 

لحن این پسرا عوضیا رو ندیدی اون شکلی بود  میگفت من همه کار کردم و اینا  منم قیافم اینجور ...

همه کار کردم؟

یعنی از خودسون‌تعریف میکنن که مثلا‌من باشگاه رفتمو درس خوندمو تو‌کارم خوبم بت لحن چندش متخصصانه شون؟

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

میگفتی کاش زودتر میگفتی یه مدال طلا واست مهیا میکردمی مینداختیم گردنت ...که همه کار کردی 

اره همون 

چیکار کنم این سم پاک شه بره

همه کار کردم؟ یعنی از خودسون‌تعریف میکنن که مثلا‌من باشگاه رفتمو درس خوندمو تو‌کارم خوبم بت لحن چند ...

نه یعنی با دخترا بوده و مشروب و اینا