2789
عنوان

همزن هنریچ

9135 بازدید | 18 پست

سلام خانما وقتتون بخیر.

من میخوام یه همزن بگیرم حدودا ۳ الی ۴ تومن.بین چند مدل موندم یکی هنریچ یکی فکر یکی گاسونیک.لطفا هر اطلاعاتی درموردشون دارید بگید.و اینکه کدوم مارکو دارید راضی هستید؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانما واقعا هیچکس اطلاعاتی در این خصوص نداره؟؟

سلام گلم منم مشکل شمارودارم شما چی خریدی ازآخرش

راضی هستی؟من کاسه دارمیخام بخرم ولی میترسم چون برای خونست موادم کم باشه پره هاش نرسه به ته ظرف وقشنگ هم نخوره

🌼
سلام گلم منم مشکل شمارودارم شما چی خریدی ازآخرش راضی هستی؟من کاسه دارمیخام بخرم ولی میترسم چون برای ...

سلام عزیزم من هنریچ گرفتم در نهایت.

ازش راضیم خداروشکر.یکی از خوبیایی ک داره پره هاش کامل پوشانندگی داره.اگ‌واسه مصارف منزل میخوای لیتر پایینشو بگر بگیر.زیر ۶ لیتر.من تاحدودی قنادی میکنم ۶ لیتریش واسم خوبه.

اما اینا گارانتی نداره.ب نظرم گاسونیک گارانتی داشته باشه.حسم بهم میگه قابل اعتماد تر هم هست.

راستش موقعی ک من اومدم بخرم هر کی هر مارکی داشت بهم گفت هنریچ بردار .چون یه مقدار قدرتش بیشتره

سلام عزیزم من هنریچ گرفتم در نهایت. ازش راضیم خداروشکر.یکی از خوبیایی ک داره پره هاش کامل پوشانندگی ...

فدات ازتوضیح هات کاملت .

خوب اگه به مسکل بخوری گارانتی نداره هنریچ؟کجا درست میکنن خرابیشو؟

🌼
فدات ازتوضیح هات کاملت . خوب اگه به مسکل بخوری گارانتی نداره هنریچ؟کجا درست میکنن خرابیشو؟

ممنون گلم.نه نداره فقط فروشنده گفت اگ‌ب مشکل خوردی تماس بگیر واسم تا یک سال تعویض میکنم.اما در کل گفت نداره.

ان شاالله بتونی تصمیم درست و بگیری

ممنون گلم.نه نداره فقط فروشنده گفت اگ‌ب مشکل خوردی تماس بگیر واسم تا یک سال تعویض میکنم.اما در کل گف ...

فدات شم ...انشالله شما هم خیرشو ببینی واصلا خراب نشه

راستی چه رنگیه مال شما ورنگ نقره ای یا استیلم داره؟

🌼
فدات شم ...انشالله شما هم خیرشو ببینی واصلا خراب نشه راستی چه رنگیه مال شما ورنگ نقره ای یا استیلم ...

ممنون از دعای خیرت هزیزم ان شاالله.

مال من گلده.خیلی رز گلد دوست داشتم اما هنریچ رزگلد نداره.فک میکنم بله نقره ای هم داره.

سلام عزیزم من هنریچ گرفتم در نهایت. ازش راضیم خداروشکر.یکی از خوبیایی ک داره پره هاش کامل پوشانندگی ...

سلام عزیزم از همزن هنریچتون راضی هستی؟الان جند وقته باهاش کار میکنی؟؟منم میخوام بخرم تو مغازه ها ک هرکی ی چی میگه همه میگن اونی ک‌من‌دارم بهتره.وای تعریف هنریچ رو خیلی شنیدم.