2777
2789
عنوان

تلگرامممم

64 بازدید | 10 پست

سلام من می خوام عضو کانالی بشم اما میزنع به سقف مجاز رسیده!پونصد تا کانال عضوی اما عضو هیچ کانالی نیستم تلگرام اصلی هم دارم اما نمی دونم چرا اینطوری میشه

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واااااااای این مشکل منم هست و به هر در زدم درست نمیشهههه

درست نتونستی بکنی؟

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

دقیقا برای منم اینطوری شده موندم چه کنم😐

😐خب من الان به شدت نیاز دارم درست بشع

بچه ها کسی نمی دونه چیکار کنم؟

نه :( تو میدونی باید چیکار کرد؟

😐اگه می دونستم که درست میکردم

وای منم دقیقا چند وقته اینطوری شدههه هارکاری میکنم درست نمیشه    کار واجب هم دارم باهاش

😐من یکماهه فکز کردم گوشیم مشکل داره اما الانننن انگار از همه اینطوریهههه

2790
2778
2791
2779
2792