2777
2789
عنوان

به وقت پشم ریزی🤯🤪

248 بازدید | 12 پست

سلام

بیاین از پشم ریزون ترین چیزی که از دوستاتون دیدین، یا خودتون انجام دادین، بگین بخندیم😁

خودم:

.

.

.

.

.

دوستم دوره دانشگاه همزمان با سه نفر رابطه داشت، من جاهل لوش دادم، جنگ شده بود انگار فلسطین😂😂😂

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حیاط عممو اتیش زدم روستا شده بود عین جهنم هر طرف میرفتی شعله اتیش بود... دور حیاط پر درخت و چوب خشک ...

وای چرا آخه😨😂

اینکه دوران کنکور کوتاهی کردم و درست و حسابی درس نخوندم 

البته میتونی با چیزای دیگه و موفقیتهای دیگه جبران کنی... منم تلاش نکردم و پشیمونم🥲

سوتی چند ساعت پیشم مادر شوهرم خواهر شوهرم پسر عموی شوهرم تو  پزیرایی نشسته بودن پسرم همش اذیت می‌کرد میخواستم بگ بجای این خر بزرگ میکردیم گفتم به جای این خر درست میکردیم بهتر بود یعنی موردم اون دقیق خواهر شوهرم مادر شوهرم بلند خندیدن 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

یکی دیگم مال صبح بود نزدیک یک ماه هست اومدیم مسافرت بد هم خونه شلوغ پلوغ اینا بود هر شب منو خواهر شوهرم تو اتاق میخوابیدیم  دوشب خونه خلوت  تر شده  بود مادر شوهرم گویا خواهر شوهرم کشیده عقب ک نرو امشب ت. اتاق که شاید امشب داداشت نصف شب بره  پیش زن ش آقا منم یه تعارف کردم گفتم نمیاد ال بله خلاصه خواهر شوهره نیمومد شوهرمم دم دمای صبح اومد  ت. اتاق یهو خواهر شوهرم خواب الو اومد ت. اتاق فکر مردا بود سر شب داداش نیومده الان نیست یعنی یه صحنه خنده داری  بود دوباره پتو رو رو سرش کشید برگشت 😁😁

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

سوتی چند ساعت پیشم مادر شوهرم خواهر شوهرم پسر عموی شوهرم تو  پزیرایی نشسته بودن پسرم همش اذیت م ...

😂😂😂😂

یکی دیگم مال صبح بود نزدیک یک ماه هست اومدیم مسافرت بد هم خونه شلوغ پلوغ اینا بود هر شب منو خواهر شو ...

وای 😂😂😂🤭