2777
2789
عنوان

کیا مثل منن 🥴🥴🥴🥴🤦

253 بازدید | 6 پست

بچه ها اصلا دارم روانی میشم بخاطر این رفتارم 

دست خودم نیست انگار وسواس گرفتم 

الان مدتیه غذا ک میخورم این لقمه کوفتی ک می‌ره تو گلوم ینی میرسه ب جایی ک دیگه برگشتش ناممکنه 😑😑😑حس میکنم ی چیزی تو غذا بوده🤦🤦🤦🥴ی چیزی ک اگ بخورمش حالم بد میشه 

ینی هزار تا فکر میکنم 

آخرشم ینی میمیرم ک اون لقمه رو قورت بدم🥴🥴🥴😑و سعی میکنم برگردونمش(چندشم خودتی)😂😂معذرت میخام اما چیکار کنم غذا زهر مار میشه بهم

ینی فک کنید از تو لوزالمعدم لقمه رو برمیگردونم در صورتی که چیزی توش نبوده🥴🥴😑

راه حل چیست 

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه مثل منی من در مورد نوشیدنی هم همینم باید تو لیوان شیشه ایی یه چیزی بخورم قهوه میخورم از چای صافی ردش میکنم که چیزی نباشه لقمه هامو میگردم برمیدارم 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
اگه ام خوردی مشکلی نداره هر چی بوده میره تو معده زندگیشو میکنه به تو کاری نداره ک😁

میمیرم اگه بخورم 😂😂😂😂🥴

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨