2777
2789
عنوان

سوال

72 بازدید | 7 پست

سلام. ده روز پیش گفت گوشیش مشکل پیدا کرده و باید فلش شه. واتساپشو پاک کرد. چند روزه بهش دارم زنگ می زنم. همش می گه "مشترک مورد نظر در دسترس نیست. تماس شما از طریق پیامک اعلام می شود". کسی می دونه چرا اینجوری می گه؟ نگرانم. گوشی هم که خراب شه مگه این همه طول می کشه؟ یعنی خاموشه؟

عزیزم خیلی ببخشید ولی فک میکنم سرکارت گذاشته وگرنه تاالان یه خبری از خودش بهت میداد به این آدما دل ن ...

خب پس چرا می گه در دسترس نیست و اینا. یعنی چی واقعا. اصلا چرا باید سر کارم بذاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس چرا می گه در دسترس نیست و اینا. یعنی چی واقعا. اصلا چرا باید سر کارم بذاره 

وقتی سیم کارتو از گوشیت در میاری اینجوری میگه تو بگو چیکارته؟؟رفیفته؟؟؟اگه رفیقته پیچوندت

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
خوب دیگه یعنی سیم کارتشو عوض کرده واتساپش ام که گفتی پاک کرده یعنی پیچوندت یه سیم کارتهای دیگه خریده ...

آخه چه لزومی داره بگه گوشیش خراب شده و باید فلش شه. یعنی نمی تونست بی خبر یهو بره. بدون اینکه بپیچونه؟ 

آخه چه لزومی داره بگه گوشیش خراب شده و باید فلش شه. یعنی نمی تونست بی خبر یهو بره. بدون اینکه بپیچون ...

خوب باید یه بهونه ای بیاره دیگه بعد بپیچونه بعضیا اینطورین

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز