2777
2789
عنوان

فقط طلاق🤫

170 بازدید | 12 پست

دوستان سلام🙃 

بارها شده با موضوعاتی رو به رو شدیم که جواب دوستان این بود فقط طلاق🤫

حالا میخوام هر کدومتون هر سیاست رفتاری(نه به معنای بدجنسی) رفتار درستی که از ابتدا باعث میشه بعدها مشکلاتی با همسر یا خانواده اش نداشته باشیم و جلوگیری کنه از اون رو به عنوان تجربه زندگیتون مطرح کنید تا بتونیم زندگی خوبی داشته باشیم و بعد ها با این دست جملات رو به رو بشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلید طلایی زندگی من چندتاست 

اولا درخانواده شوهر ۸۵ درصد شنونده هستم و نه گوینده 

دوم هرگز هرگز هدگز با شوهرم‌نشده قهر کنیم تمام این ۷ سال 

سوم به خانواده همسرم خیلی احترام‌میزارم شوهرم‌چندبرابرش رو به من و خانوادم میزاره 

چهارم به شوهرم هی میگم درست میگی یا تو چی میگی بعد تصمیم خودمو میزارم تو دهنش ..

آها معلومه شما نمیخوای طلاق رو، باشه راهکار داریم برا ساختن وسوختن😹😁

الان میگم خدمتتون

اصلا صمیمی نشو، عادی باش، زیاد رفت‌وآمد نکن، انتظارنداشته باش ازشون، بدی نکن، زود واکنش نشون نده، احترام بزار

ببین باید سیاست داشته باشی 

دوم زیاد بهشون دل نبند 

سوم بگو و بخند و اطلاعات سوخته بده 

چهارم اگه مشکلی تو خونتون هست اصلا رو نکن

پنجم اگه دعوایی با خواهر و برادر داری برو یواشکی حل کن و بگو جلو شوهر نگن چون دودش تو چشم همه مخصوصا تو میره

راجع ب خانوادت خیلی ب خانواده شوهر نگو

سعی کن کارای خوب خانوادتا بگی ک در حق تو میکنن مخصوصا برادرا

آقا خانواده شوهر تهش خانواده شوهرن پس زیاد رو نده

سعی کن خوب باشی یا نمایش خوب بده

اگه گفتن ک تو رو خیلی دوس دارن و پسرشون جوری بالا آوردن ک ظلم نکنه باور نکن من ازین نقطه خیلی کشیدم

ب این فکر کن ک خانواده شوهر هم انسانن و اشتباه میکنن

دوری و دوستی داشته باش

زیاده روی در محبت بهشون نکن ک وطیفه بشه

رو بهشون نده ک اجازه بدن دخالت کنن

بازم بگم؟

خب من یه رفتاری داشتم که از اول از نظر خودم و بعدها از اعتراف بقیه متوجه شدم که رفتار خوبی بوده.. 

وقتی مادر شوهر یا خواهر شوهر شروع به بدگویی از عروس ها می کردن من اصلا جبهه نمیگرفتم که اینا الان منظورشون منم... توی دلم میگفتم من که اینجوری نیستم پس با من نیستند.. بیشتر اوقات با آرامش حرف هاشون رو گوش می کردم، و اکثرا میگفتم آره حق با شماست.. شما درست میگید بعضی عروس ها واقعا بد هستن اما خب .... و شروع به صحبت می کردم.. رفته رفته خودشون گفتن چقدر خوبه این اخلاقت که اصلا به خودت نمیگیری همین باعث میشه که اونا راحت پیش من صحبت کنند

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی

خودم که هنوز ازدواج نکردم ولی انقدر زندگیم بالا و پایین داشته که شاید بتونم تجربه مو بگم هیچ وقت به همه ی خواسته های همسرتون چشم نگید یا وقتی یه چیزی میگه که باب میل شما نیست مجبوری نیستید قبول کنید میتونید بگید نه حتما نباید چیزی که همسرتون میخواد بشه اگر شاغل هستید تقسیم کار کنید مثلا خرج خونه حتما باید با مرد باشه و خرج فرزندتون حالا شما میتونید بعضی وقت ها برای خونه مثلا یه گلی بگیرید ولی طوری رفتار نکنید که همسرتون فکر کنه وظیفتون بوده و اگر ایشون نگیره شما میگیرید چیزی و از همسرتون قایم نکنید چون حتما روزی متوجه میشه وقتی شما پنهان کاری میکنید ایشون هم میکنه خواسته هاتون و بگید در رابطه با هر چیزی و طلاق و آخریننننن راه زندگیتون باشه نه اولین راه 

خانواده شوهر من فرهنگ بسیار پایینی دارن در واقع کوته فکرن و مال ی شهرستان کوچیکن اما من و خانودم زیاد محبت کردیم پروووو شدن تو زیاد نکن 

هر چی کمتر ببینیشون کمتر دردسر داری 

تو دعواهای خانوادش دخالت نکن و هر چی گفت فقط شنونده باش 

ب شوهرت محبت کن و به ارزش هاش احترام بزار 

اگه از خانواده شوهر کسی اذیتت کرد درگیر نشو خواستی حالشا بگیری دست بزار رو حساسیتاش مثلا محلش نده یا چشماتا ازش بدزد

اما خانواده شوهر درک ندارن ببین سال پیش همینا باعث سقط بچه من شدن و تازه کلی کلفت و گنده بارم کردن