سلام دوستان تو دادگاه تمکین همسرم رد شد دوباره جلسه شورا تشکیل دادن که مبلغ نفقه تعیین شه برای نفقه من .بعد امروز رفتم شورا ی ساعت گامل باهام کلنجار رفتن اخر قرار شد ۳ ماه دیگ خونه بگیره و اسباب که من برم .البته قصدم برگشت نیس فقط وکیل گفت هرجور شد بگو میرم الان بعد ۳ ماه اگ ی درصد اقا شرایط و اجرا کنه میتونه نفقمو قطع کنه؟
خونه چند متره محلش چطوره در حد خونه پدرت هست ؟ اگر اره که شرایط اوکی میشه اما بدون کسی بزور تورو نم ...
اره دقیقا درهمون حده .ماهی یک و پونصد .من امروز تو شورا هم گفتم نهایتش اینه که نفقمو قطع کنین ولی شوهرم اگ تمکین و بگیره همه جا برگع رو میبره تو فامیلام میگردونه که دیدی حق با من بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگردونه حتی میتونیوبگی چندشم میشه با هاش زیر یه سقف بودم به مردم کاری نداشته باش جدا شو اگر نمیپسندی ...
فقط رو بچهام موندم میگن ۷ سال حضانت با مادره .ماشینشو توقیف سندی کردم هرشب با ترس میخوابم که تقاضا ملاقات بچه رو بدن بعد بچه رو قایم کنن بگن برو حالا پیدا کن