2789

اگر جای مطمئن بری معمولا درسن میگن همون ۱۲ هفته

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره من بچه اولم هفته ۱۲ انتی بهم گفتن دختره هفته ۱۷آنومالی گفتن پسره.هفته ۱۵هم نمیدونم چی شد دکتر گفت یه سونو برا سلامتیش بده که توی اونم باز نتونستن جنسیت رو تشخیص بدن گفتن پاهاشو جمع کرده

آره من بچه اولم هفته ۱۲ انتی بهم گفتن دختره هفته ۱۷آنومالی گفتن پسره.هفته ۱۵هم نمیدونم چی شد دکتر گف ...

کجا رفته بودی؟دکترم رضا گرامیه گفت احتمالا دختره با اینکه دختر خیلی ماهری هست این تجربه که به دوستمم گفت دختره اما پسر شده الان منم دعا میکنم پسر باش چون خدا بهم ی دختر داده

کجا رفته بودی؟دکترم رضا گرامیه گفت احتمالا دختره با اینکه دختر خیلی ماهری هست این تجربه که به دوستمم ...

کرج رفتم اونموقع الان پسرم ۷سالشه.سر دومی هم الان باردارم انتی رفتم دکتر حسین سیدی تهران که گفت قطعی پسره.منم میگم خداکنه تو آنومالی اشتباه باشه بگن دختره

کرج رفتم اونموقع الان پسرم ۷سالشه.سر دومی هم الان باردارم انتی رفتم دکتر حسین سیدی تهران که گفت قطعی ...

ان شاا...که دختره و سالم

والا برای من گفت احتمال زیاد بازم دختره  دعا میکنم سالم باشه و پسر