2777
2789
عنوان

عکس ازدکورخونم. بیاین نظــــــر

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 39 پست
https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۲۰۶۱۹_۱۶۱۰۳۴_x5j9.jpg

اون حالت برگ هایی که ایزون کردی رو دیوار رو برداری بهتره بنظرم

چون دیوار بزرگیه و اون کوچیکه خوب جلوه نمیکنه

بزن به دیوار کوجیکتر

اون بالشتارم بجاش پشتی بزار 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما بنظرتون زیر لامپ مهتابی پذیرایی زدن تابلو درسته؟ 

کلا مهتابی قشنگ نیست . ولی اگه مجبورید مثلا تابلو های بدن شیشه مثل تابلو خراطی چوب یا تابلو فرش بهتره

تاری بیلیر کیم قازانار کیم ییه ...ابله اودور دونیا ایچین غم ییه
کلا مهتابی قشنگ نیست . ولی اگه مجبورید مثلا تابلو های بدن شیشه مثل تابلو خراطی چوب یا تابلو فرش بهتر ...

ممنونم تابلوهای کوجک رو فقط با میخ بزنیم دیوار میمونه یا با یه چیزی باید محکم کنیم نیفته

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
ممنونم تابلوهای کوجک رو فقط با میخ بزنیم دیوار میمونه یا با یه چیزی باید محکم کنیم نیفته

نه مشکلی ندارن اگه سنگین نباشه میمونه

فقط اندازه میخ متناسب با وزن تابلو باشه 

جنس دیوار هم چک کنید . رو این دیوارهای کاذب نگه نمیداره

کلا مهتابی قشنگ نیست . ولی اگه مجبورید مثلا تابلو های بدن شیشه مثل تابلو خراطی چوب یا تابلو فرش بهتر ...

اگه میشه یه بار عکس خونمو میزارم تکتون میکنم نظر بدین الان موقعیتش نیست عکس بزارم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
اگه میشه یه بار عکس خونمو میزارم تکتون میکنم نظر بدین الان موقعیتش نیست عکس بزارم

من صاحب نظر نیستم  

ولی حتما هر چیزی به نظرم بیاد در خدمتم

سرکاری بود شب بگه میخاد اعدام بشه صب بگه آزاد شد؟ کشکه؟؟ یا ما خریم؟؟ تو فامیل دوررررررر یکی دو ...

نمیدونم والاااا😶😶😶😶😶

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.