2777
2789
عنوان

کمک شپش و رشک سر

1353 بازدید | 43 پست

من پسر ۴ ساله شپش گرفت که موهاشو مجبور شدم از ته بتراشم ولی بعدش خودم گرفتم ۲ بار یه شامپو ضدشپش بنام نولایس خریدم از داروخانه و طبق دستور خودش استفاده کردم توی این مدتم همش یه عالمه نرم کننده زدم به موهامو با شونه دندونه ریز شونه کردم ولی یعد حموم توی آینه که میام نگاه میکنم چیزای ریز سفید که فک کنم بهش میگن رشک یا تخم شپش هست دارم دیونه میشم .کسی راه کاری بلده که این رشک ها رو بشه ریشه کن کرد

من یک مدتی هنرجو ارایشگاه بودم، بگو یک نفر سرتو تمیز کنه چون رشک خیلی سخت از مو جدا میشه ففط باید بکشن از موهات وگرنه کارت سخته ک بخوای با چیزای دیگه از شرش خلاص بشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اونا رشکن باید به یکی بگی دونه دونه جدا کنه از سرت،

من خودم حدود یه سال درگیرش بودم🤦‍♀️

ولی خاله م و خواهر شوهرش پارسال گرفتن یه قطره گیاهی همسایه مون بهشون داد با یه بار استفاده کامل از بین رفت؛

چند روز پیشم یکی تاپیک زده بود چند نفر اومدن گفتن از عطاری قطره کیمیا خریدن فوری با یه بار اثر گذاشته؛

حالا نمی دونم اونم که همسایه مون داده بود همین کیمیاس یانه؛

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
من یک مدتی هنرجو ارایشگاه بودم، بگو یک نفر سرتو تمیز کنه چون رشک خیلی سخت از مو جدا میشه ففط باید بک ...

کسی نیست خودم تک و تنها دور از خانواده و فامیل متاسفانه موهامم فر دلم میخواد بشینم زار زار به حال خودم گریه کنم

راستش دقیث نمیدونم ولی مامانبزرگ میگه اون زمان مثلا ۶۰،۷۰ سال پیش شپش زیاد بود.میگفت دیگه کار نداشتن طرف زن بود یا مرد از طرف دولت اون زمان زوری میومدن موهاشونو از ته میزد بعد میگفت با نفت یا بنزین سرمونو چندین بار میشستن تا تخماشم بمیره.حالا بازم از یه دکتر بپرس ببین باید چیکار کنی.فکر کنم با سرکه هم خوب باشه بشوری سرتو

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
اره اونا رشکن باید به یکی بگی دونه دونه جدا کنه از سرت، من خودم حدود یه سال درگیرش بودم🤦‍♀️ ولی خ ...

نمیتونی ازشون بپرسی چی بوده خیلی حالم بده شاید درکم کنی چون خودتونم گرفتین میدونین چقدر دیونه کننده اس از بس عصبیم کرده که فقط با پسرم همش دعوا میکنم

کسی نیست خودم تک و تنها دور از خانواده و فامیل متاسفانه موهامم فر دلم میخواد بشینم زار زار به حال خو ...

ببین کاری نمیتونی بکنی جز اینکه یک نفر بشینه رشک سرتو جدا کنه

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......