واقعا متاسفم برای شما ، راه حل میدی؟ چقد بی وجدانی
برا خودت متاسف باش ازاین چس ناله ها اینجا زیاد میکنن تو هم باور کردی که بعدش میخاد خودشو بکشه بعدم از کجا معلوم همینجوری از رو کنجکاوی سوال نپرسیده و میخاد خودشو بکشه
لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم✌️بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
عزیزم هیچ مشکلی نیست که راه حل نداشته باشه قوی باش به این چیزا فکر نکن فکر کردی با خودکشی همه چی درست میشه؟اصلا به اون دنیات فکر کردی؟من نمیدونم چرا تا خدا هست شما از همه چی ناامید میشید.گلم دیگه این حرفو نزن حتی شوخیش هم قشنگ نیست
چندروزه توخیابونا اواره ام خونه بودم ک تاالان صدبار انجام داده بودم
گفتم شاید از رو کنجکاوی پرسیدی منم از رو شوخی گفتم مگه دیوونه ای جات تو جهنمه اگه این دنیارو نداشتی اون دنیارو هم نداری مشکلت چیه؟
لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم✌️بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
بعد ساختمون منفجر شه همه بمیرن عالی بود پیشنهادتون👎👎
واقعا فازتونو نمیفهمم که باور کردین من شوخی کردم گفتم شاید از رو کنجکاوی میپرسه نمیخاد انجام بده
فعلا که برا تو متاسفم با این نظر دادنت حالا یا الکی میگه یا واقعی شما داری راه حل میدی برا خو ...
کسی که عقلش اندازه شما باشه شوخی منو باور میکنه
طرف دنبال راه حل میگرده برا خودکشی توام ک خوب راه حل میدی بعد میگی شوخی! برو بابا من هر چی باشم بیشتر از تو میدونم دیگه مثل تو نیستم بدون فکر کردن نظر بدم الانم زیاد رو اعصابی بای