2789
عنوان

پاگشا...

147 بازدید | 14 پست

من سه ماهه ازدواج کردم هیچ‌کدوم از فامیلام پاگشام نکردن :( خیلی زشته؟ روابط حسادت گونه ای داریم و یه جوریه ک انگار باهامون لجن این در صورتیه ک‌من همشونو توی مراسم اصلی عقدم(موقع خودن خطبه عقد) دعوت کرده بودم :( خیلی ناراختم ازین رفتارشون همسرم میگ منم هیچ وقت دعوتشون نمیکنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا من خود مامان بزرگم بعد ۴ ماه پاگشا کرد .. ی دایی و خاله م بعد ۷ ۸ ماه.. ی دایی و دو تا دیگه خاله هامم الان عروسی کردیم ولی اصلا بروی خودشون نیاوردن...خاک بر سرشون .. ما نیازمند ی مهمونی نیستیم ولی آبروی آدم جلو خانواده شوهرش میره .. حتی کادو سرعقدم هیچی ندادن .. بازم ما گدا کادو نیستیم ولی آبروی آدم میره جلو خانواده شوهرش

این کاربری دست دو نفره ، بهار و سارا 
والا من خود مامان بزرگم بعد ۴ ماه پاگشا کرد .. ی دایی و خاله م بعد ۷ ۸ ماه.. ی دایی و دو تا دیگه خال ...

دقیققققققن من فقط میخوام ابروم نره...نگن طرف بی کس و کاره فامیلاش ادم حسابش نکردن

اخه خییلیم گرونیه وا

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

دقیققققققن من فقط میخوام ابروم نره...نگن طرف بی مس و کاره فامیلاش ادم حسابش نکردن

ما که فامیلمون خودشون دختر پسر جوون دارن مجرد.. نوبت خودشون بشه ما هم عین خودشون کنیم ببینیم چ حسی دارن😐😐😐 

تموم خانواده شوهرم پاگشا کردن همون اول و هدیه گذاشتن .. خانواده مامانم آبروی آدمو میبرن .. 

اخه خییلیم گرونیه وا

بخدا وضعشون خوبه دعوت کنن کادو نمیخوام:(یا حداقل لفظشو بیان این مه وضعشه بخدا یه مار میکنن ادم تلافی کنه مادرم الان زنگ زده ب مادرش التماس گونه که بابا دعوت کن زشته مادرشم ک ازون ادماس...به خونم تشنس

ما که فامیلمون خودشون دختر پسر جوون دارن مجرد.. نوبت خودشون بشه ما هم عین خودشون کنیم ببینیم چ حسی د ...

دقیقن خانواده شوهرم مث ادم دعوت کردن...مال ما بچه مجرد ندارن:( ولی منم نمیزارم بیان خونم اگرچه مادرم انقد سادس ک روز روزش خودشو پاره میکنه ک همه فامیلاشو بریزه تو خونم 

درکت میکنم عزیزم خودم تو همچین شرایطی هستم.

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

دقیقن خانواده شوهرم مث ادم دعوت کردن...مال ما بچه مجرد ندارن:( ولی منم نمیزارم بیان خونم اگرچه مادرم ...

عاره وضع مالی هاشون هم عالیه .. این نیست بگی گرونی ..

بعد تازه این مدت از عقدمون تا الانی ک عروسی کردیم ، شاید هرکدومشون چنددد بار اومدن خونه ی ما ، باغمون یا ویلامون ..

ولی ی پاگشا نکردن..

مامانم ساده و دور ازجونش اوسکلللللل .. هی دعوتشون میکنه .. میگم بابا حداقل برای یکی بمیر برات تب کنه ..