2777
2789
عنوان

متن

52 بازدید | 7 پست

صرفا چون امروز برنامه نداری با هرکسی قرار کافه و شام نزار! صرفا چون خوش میگذره دعوت مهمونی و دورهمی هرکسی رو قبول نکن....

صرفا چون حوصلت سررفته با هرکسی چت نکن!

چون دقیقا همین ارتباطات سادست که شخصیت تورو شکل میده!!

اینا نشونه ی غیر اجتماعی بودن نیست، فقط ثابت میکنه برای ذات و وجودتون ارزش قائلید!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از دماغ فیلم بیوفتی بهتر از اینه بر هر طور ادمی راه بری

بله! تو این حالت آره.. ولی از دماغ فیل افتادن ممکنه جز شخصیت اش بشه تو شرایط گیج بشی نتونی چطوری دنده عوض کنی!!!

خیلی تاثیر گذار بود 

بله! تو این حالت آره.. ولی از دماغ فیل افتادن ممکنه جز شخصیت اش بشه تو شرایط گیج بشی نتونی چطوری دند ...

من ادمایی ک از هرکسی خوششون نمیاد رو از دماغ فیل افتاده نمیدونم اونا فقط انقد ارزش خودشون میدونن ک میدونن با کی چطور رفتار کنن😊😊

من ادمایی ک از هرکسی خوششون نمیاد رو از دماغ فیل افتاده نمیدونم اونا فقط انقد ارزش خودشون میدونن ک م ...

هرکس به اندازه عقلش فکر میکنه کی ارزش داره.. احساسات برای خیلی ها از شناخت درست اولویت پیدا میکنه.. دختری که همیشه به پسرها بدبینه و مانند دماغ فیل افتاده است دچار طرد شدن بی رحمانه پسرهایی قرار میگیره که برای خودشون ارزش قائلن.. 

هرکس به اندازه عقلش فکر میکنه کی ارزش داره.. احساسات برای خیلی ها از شناخت درست اولویت پیدا میکنه.. ...

متن ربطی ب بدبین دختر و پسر نداره اگ دقت کنی!!! بعدشم  اصلا متن فقط واسه دوس دختر و دوس پسر نبود .... متن رو دوباره بخونین متوجه میشین!!!! 

متن ربطی ب بدبین دختر و پسر نداره اگ دقت کنی!!! بعدشم  اصلا متن فقط واسه دوس دختر و دوس پسر نبو ...

آره خب معلومه الزاما اسم رابطه خاصی نبود من صرفا نظرمو گفتم که میتونه آثارش در روابط باشه... رفتار با دماغ فیل افتادن با چاشنی پیش داوری و کینه درونی درست نیست.. هر رفتار ما نشان از تربیت ماست!