2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 29 پست

گلم منم این ماه پنج روز عقب انداختم، از روز اول منفی شد تا اینکه دیروز رفتم دکتر و فورا فرستادم برای آز ..

تیتر بتام که منفی شد، دکتر برام دوتا آمپول پروژسترون نوشت که زودتر پریود بشم ..

فکر میکردم این ماه باردارم 😔

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)
گلم منم این ماه پنج روز عقب انداختم، از روز اول منفی شد تا اینکه دیروز رفتم دکتر و فورا فرستادم برای ...

ان‌شاالله ب زودی دلمون شاد بشه

۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها پس در اصل ی بار اقدام گرفته؟ دعا کن منم زود بگیره خیلی کم طاقتم🥺

نه با ی بار...ماه های قبلش هم اقدام میکردیم .تازه این ماه رفتم دکترداروی تحریک تخمک گذاری داد که پریود نشدم دیگه

یکم زمان میبره

منم امروز بی بی زدم منفی شد چ مارکی زود نشون میده

مارک رو بیخیال باردار باشی از اولین روزی ک عقب انداختیم نشون میده دیگ تهش تا پنج روز بعده... البته استثنا هم داریم ک دیرتر نشون میدن اما اکثراااا حتی قبل موعدم نشون میده

مارک رو بیخیال باردار باشی از اولین روزی ک عقب انداختیم نشون میده دیگ تهش تا پنج روز بعده... البته ا ...

من این ماه قرص خورده بودم 

سینه هام درد داره از چند روز پیش اما خلاصه هیچ واکنشی بی بی نداره

امروز باید موعدم باشه فک کنم ک منفی شد

من این ماه قرص خورده بودم  سینه هام درد داره از چند روز پیش اما خلاصه هیچ واکنشی بی بی نداره ...

بعید نیست باردار باشی منم اقدامم و دو روز بعد موعد زدم منفی بود الان چهار روز گذشته هنوز پریود نشدم ...من تنبلی دارم البته هیچیم معلوم نی😣

بعید نیست باردار باشی منم اقدامم و دو روز بعد موعد زدم منفی بود الان چهار روز گذشته هنوز پریود نشدم ...

چقدر بلاتکلیفی بده واقعا

کاش ی راهی بود برا فهمیدن

قبلا تاخیر داشتی؟

من میترسم کیست باشه و سینه دردمم ازون باشه

اخه وقتی سینه درد از بارداری باشه ک باید بی بی ی حرکت بزنه

چقدر بلاتکلیفی بده واقعا کاش ی راهی بود برا فهمیدن قبلا تاخیر داشتی؟ من میترسم کیست باشه و سینه د ...

اره تاخیر زیاد دارم من ... درد سینه قبل پریودی یچی عادیه... من خودم چند روز پیش اینقدرررر سینه هام درد داشت ک تحمل نداشتم فکرکردم میخوام پری شم اما نشدم ....الانم دردش کم شده اما یکم سنگینن 

اره تاخیر زیاد دارم من ... درد سینه قبل پریودی یچی عادیه... من خودم چند روز پیش اینقدرررر سینه هام د ...

چرا دارو نمیخوری؟خب وقتی عقب میوفته یعنی تخمک ازاد نکردی 

برو ی سونو فولی بده روز ۱۲ 

جوابشو ببر دکتر بهت دارو تحریک تخمک بنویسه

چرا دارو نمیخوری؟خب وقتی عقب میوفته یعنی تخمک ازاد نکردی  برو ی سونو فولی بده روز ۱۲  جو ...

تحت نظر پزشکم فقط بهم متفورمین داده و مدروفم گفت با همینا باردار میشی ...من یک ماهه اقدامم کلا

تحت نظر پزشکم فقط بهم متفورمین داده و مدروفم گفت با همینا باردار میشی ...من یک ماهه اقدامم کلا

😂😂ای خواهر تاپیکاتو دیدم فک کردم چند ساله

خب پس چیزی نیس خداروشکر زود فهمیدی مشکلتو

شوهرتم بفرس ازمایش مطمعن بشی اول راه