سلام دوستان بی بی چک بعد از چند روز تاخیر جواب درست رو نشون میده؟؟
۲ روز تاخیر داشتم، منفی شد😔😔
۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦♀️
گلم منم این ماه پنج روز عقب انداختم، از روز اول منفی شد تا اینکه دیروز رفتم دکتر و فورا فرستادم برای ...
انشاالله ب زودی دلمون شاد بشه
۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦♀️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مارک رو بیخیال باردار باشی از اولین روزی ک عقب انداختیم نشون میده دیگ تهش تا پنج روز بعده... البته استثنا هم داریم ک دیرتر نشون میدن اما اکثراااا حتی قبل موعدم نشون میده
چقدر بلاتکلیفی بده واقعا کاش ی راهی بود برا فهمیدن قبلا تاخیر داشتی؟ من میترسم کیست باشه و سینه د ...
اره تاخیر زیاد دارم من ... درد سینه قبل پریودی یچی عادیه... من خودم چند روز پیش اینقدرررر سینه هام درد داشت ک تحمل نداشتم فکرکردم میخوام پری شم اما نشدم ....الانم دردش کم شده اما یکم سنگینن