2777
2789
عنوان

کمک

52 بازدید | 7 پست

اولویت همسرم نیستم...تو بحثا فقط مدام طرف خونوادش و میگیره حتی طرف زنداداش و بچه هاشو میگیره کافیه یه چیزی بگم سریع ناراحت میشه عصبی میشه نه میزاره بیرون برمنه پولی دارم نه باشگاه برم نه میزاره کار کنم نه دانشگاه برم نه دوستی دارم نه کسی از صب تا شب خونه افسردگی گرفتم دلم میخواد طلاق بگیرم ولی میتونم که خونوادم ناراحت میشن و نمیزارن پشتوانه ندارم....هر خوبی کنم براش دستمو عسل کنم بزارم دهنش میگه تلخه فقط خونوادش خواهرش زنداداشش بچه داداشش فقط اینارو میدونه برام خیلی سخته زندگی با همچین آدمی نمی دونم چیکار کنم....خیلی دوس داشتم کار کنم پول جمع کنم یه کاری کنم طلاق بگیرم ولی نمیزاره برم کار کنم😔

سیاست صفره عزیزم...به من بگو چرا سر خانواده شوهر بحث میکنید؟

احساس کن اونا همه مردن و وجود ندارن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

اگه خونواده همسرت ناراحتت کردن همون لحظه جوابشونو بده بزار ناراحت نشی  به همسرت چیزی نگو در مورد اونا

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاست صفره عزیزم...به من بگو چرا سر خانواده شوهر بحث میکنید؟ احساس کن اونا همه مردن و وجود ندارن

بحث نمیکنم مثلا میخوایم بریم گردش داداشش بچه دوسالشو میاره میندازه سر ما که اینم با خودتون ببرین بهش میگم چرا قبول میکنی مگه ما نمیخوایم بریم بیرون میگه به تو چه بچه داداشمه دوسش دارم زنداداشش مدام زنگ میزنه میگه فلان چیزو بچم میخواد براش بگیر میگه باشه مثلا یه چیزی که قیمتش یه میلیونه میگم ما مستاجریم برا خودمون نداریم چرا باید براش بگیریم خودشون بگیرن میگه به تو چه بچمونه میگیرم

اگه خونواده همسرت ناراحتت کردن همون لحظه جوابشونو بده بزار ناراحت نشی  به همسرت چیزی نگو در مور ...

منم نگم خودشون میگن بعدبهش😔😔😔مشکلم همینه نمیتونم جوابشونو بدم😔

منم نگم خودشون میگن بعدبهش😔😔😔مشکلم همینه نمیتونم جوابشونو بدم😔

اینجوری ک خیلی بده ..خوب واسه پدر و مادرت شرایطو توضیح بده بلکه اونا یه کاری کنن اینجوری ک شما گفتی خیلی داره بها میده بهشون

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

اینجوری ک خیلی بده ..خوب واسه پدر و مادرت شرایطو توضیح بده بلکه اونا یه کاری کنن اینجوری ک شما گفتی ...

اونا آخه چیکار میتونن بکنن مشاورم رفتم گفته طلاق بهترین راهه ولی خونوادم اجازه طلاق نمیدن باید سوخت و ساخت ولی طلاق هرگز

اونا آخه چیکار میتونن بکنن مشاورم رفتم گفته طلاق بهترین راهه ولی خونوادم اجازه طلاق نمیدن باید سوخت ...

نمیدونم عزیزم انشالله هرچی به صلاحته پیش بیاد ❤