2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و حشتناکهههههه......بی سابقس

هیچی ۳میلیون اجاره درصورتی ۱۲۰۰ میدادم هنوز جابجا نشدم ازالان استرس دارم حالم بده تازه خونش کابینت نداره هالش کوچیکه قراربود فردا خالی کنه منم ازاین صاحبخونه بزور وقت گرفتم الان جوابگو نیست جدیده استرس دارم میمیرم

ما ک موندیم چ کنیم

خونه هایی ک میشه توش زندگی کرد قیمتاش بااااااااالا و خونه هایی ک بلانسبت طویله ک نمیشه توش زندگی کرد

صابخونمونم کرایه رو کرده ۳ تومن

لنگ در هوا موندیم فعلا

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤
هیچی ۳میلیون اجاره درصورتی ۱۲۰۰ میدادم هنوز جابجا نشدم ازالان استرس دارم حالم بده تازه خونش کابینت ن ...

الهی. ... کیه ب داد برسه؟؟

من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...‌
ما ک موندیم چ کنیم خونه هایی ک میشه توش زندگی کرد قیمتاش بااااااااالا و خونه هایی ک بلانسبت طویله ک ...

وای وای چقدر تلخ

وای وای چقدر تلخ

خیییییلی تلخ تر اینکه شوهرم کارگر کارخونست

یعنی تقریبا نصف حقوقمون رو باید بدیم کرایه خونه😔😔😔

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤
خیییییلی تلخ تر اینکه شوهرم کارگر کارخونست یعنی تقریبا نصف حقوقمون رو باید بدیم کرایه خونه😔😔😔

خدا ب داد همه برسه چون با این اوضاع کاری از دسته هیچکس. برنمیاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز