venuuuus مدیر استارتر عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 444 عنوان مستاجری 110 بازدید | 8 پست مستاجرا بیاین ببینم چکار کردین با این اوضاع اجاره بها من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی... 1401/03/29 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shekarpanir63 عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 2524 وای خدا لعنتشون کنه 😭😭😭😭😭😭 عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
venuuuus مدیر استارتر عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 444 وای خدا لعنتشون کنه 😭😭😭😭😭😭 و حشتناکهههههه......بی سابقس من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...
0marziyeh0021 عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1073 و حشتناکهههههه......بی سابقس هیچی ۳میلیون اجاره درصورتی ۱۲۰۰ میدادم هنوز جابجا نشدم ازالان استرس دارم حالم بده تازه خونش کابینت نداره هالش کوچیکه قراربود فردا خالی کنه منم ازاین صاحبخونه بزور وقت گرفتم الان جوابگو نیست جدیده استرس دارم میمیرم
فاطی_خانوم_تعلیقی عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1220 ما ک موندیم چ کنیمخونه هایی ک میشه توش زندگی کرد قیمتاش بااااااااالا و خونه هایی ک بلانسبت طویله ک نمیشه توش زندگی کردصابخونمونم کرایه رو کرده ۳ تومنلنگ در هوا موندیم فعلا خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤
venuuuus مدیر استارتر عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 444 هیچی ۳میلیون اجاره درصورتی ۱۲۰۰ میدادم هنوز جابجا نشدم ازالان استرس دارم حالم بده تازه خونش کابینت ن ... الهی. ... کیه ب داد برسه؟؟ من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...
venuuuus مدیر استارتر عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 444 ما ک موندیم چ کنیم خونه هایی ک میشه توش زندگی کرد قیمتاش بااااااااالا و خونه هایی ک بلانسبت طویله ک ... وای وای چقدر تلخ من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...
فاطی_خانوم_تعلیقی عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1220 وای وای چقدر تلخ خیییییلی تلخ تر اینکه شوهرم کارگر کارخونستیعنی تقریبا نصف حقوقمون رو باید بدیم کرایه خونه😔😔😔 خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤
venuuuus مدیر استارتر عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 444 خیییییلی تلخ تر اینکه شوهرم کارگر کارخونست یعنی تقریبا نصف حقوقمون رو باید بدیم کرایه خونه😔😔😔 خدا ب داد همه برسه چون با این اوضاع کاری از دسته هیچکس. برنمیاد من عابد دلتنگم یا زاهد دلسنگ؟هرروز نقابی زده ام پشت نقابی...