2821
2789
عنوان

امروز .. ۱۴۰۱/۳/۲۹ 🙃

2527 بازدید | 27 پست

خیلی دلم گرفته .. کلا حالم بده .. کلاس دوازدهمم تموم شد .. کاری ندارم امتحانارو بد دادم یا خوب .. اما میدونم دوازده سال درس .. دوستی .. دعوا .. نمره .. همش تموم شد از امروز هرکی میره دنبال سرنوشتش .. این قاعده زندگیه : جدایی .. اما کاش نبود .. نمیدونم .. 

شما دوازدهمو چطور تموم کردید؟ الان دوستاتونو دارید ؟

من تنها شانسم اینکه دوستای نزدیکمو دارم اما دیگ هیچ وقت حال و هوای مدرسه برام تکرار نمیشه شما چطور؟ چن تا خاطره بگید ..🙃

من که خوشحالم تموم شوه از دست اون معلما و اون نمره دادن هاشون امتحانا و درسا صف صبحگاهی

خانومم ناخن هاتو کوتاه کن و حجاب داشته‌باش تو مدرسه ای که همشون زن بودن راحت شدیم 

اسم کاربریم اصلش استرپتوکوکوس نومونیا هست😐بخاطر اینکه هر چی میزدم موجود نمیشد اینو نوشتم😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر دوره ای برای خودش قشنگه من ۴ سال اول دانشگاه حتی از مدرسه هم بیشتر بهم خوش گذشت. بله من دوست دوره دبستان و دوست دوره پیش دانشگاهیم رو هنوز باهاشون در ارتباطم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

حست کاملا طبیعیه 

چند روز دیگه فراموشت میشه 

میخوای بری دانشگاه ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه ها یسوال کسی ک رشتش انسانی باشه بعد دوازدهم پیش دانشگاهی هم داره؟؟؟من نظام قدیم خوندم بخاطر همین نمیدونم

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

من الان خیلی ساله درسم تموم شده

انقدر دلم برای اون روزا تنگ میشه که نگو ، اتفاقا از دبیرستان یه دوست صمیمی واسم مونده که همش باهم از خاطراتمون تعریف میکنیم 

یادش بخیر  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
منم حس شمارو دارم و داشتم ..الان تنهام و بی دوست،، کاش زمان دانشگاه و دبیرستان تکرار میشد ،، بیشتر م ...

الهی🥺 آره واقعا بی دوستی سخته شاید تنها شانس منم دوستام هستن .. هرچند ک اینا همشون برای همه بوده و میگزره بازم هرچند ک سخت .. امیدوارم بهترینا براتون رقم بخوره❤❤ 

من که خوشحالم تموم شوه از دست اون معلما و اون نمره دادن هاشون امتحانا و درسا صف صبحگاهی خانومم ناخن ...

اون ک اره😅 ولی خب .. این سختیاشم حال میداد😥 مطمعنم ی روز واسه همینا دلم تنگ میشه ..  

منم نهمو تموم کردم از دوره راهنمایی فارغ التحصیل شدم خیلی دلم گرفته از دوستام جدا شدم

عزیر دلم نگران نباش بهترین دورت مونده تاززه .. ما ک همش تو کرونا بودیم اما امیدوارم شماها بهترین خاطراتو رقم بزنید❤🧡