2777
2789
عنوان

احضار روح

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 37 پست
عه شما باز مثل اینک دوباره تو ایت تاپیک این مدلی اومدی😂 جالب اینه وقتی میگی قبول ندارم همیشه تو این ...

به به

مجددا دوست گل و نازنینم، احوال شما؟ 

عزیز دل، گفتن اینکه تو قرآن اومده و فلان آدم گفته دلیل منطقی و علمی نیست، من خودم مسلمون هستم و قرآن رو قبول دارم ولی اینکه بگیم تو قرآن فلان چیز گفته شده دلیل منطقی و علمی نیست

اگر میتونین با علم و منطق صحبت کنین که بسم الله

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
به به مجددا دوست گل و نازنینم، احوال شما؟  عزیز دل، گفتن اینکه تو قرآن اومده و فلان آدم گفته ...

نمیدونم قران خوندی یا ن

اگ خونده باشی این حرفو نمیزنی 

تو قران چندین بار راجع ب چیزایی گفته شده در ۱۴۰۰ سال پیش ک امروزه علم بعداز سالیان سال اثباتش کرده

گرد بودن زمین کاهش فشار هوا با افزایش ارتفاع گسترش کهکشانها و جهان نحوه تولید نطفه و جنین و... ک امروزه علم دست پیدا کرده بهش ولی قران ۱۴۰۰ سال قبل راجع بهش گفته بود

حتی امریکا ک ی بخشی از ارتشش راجع ب یوفو ها و موجودات فرازمینی و جن و اینجور چیزا تحقیق کردن چندین ساله چن مدت قبل اعلام کردن همچین چیزایی واقعا وجود داره

ک حتی این هم تو قران اومده و راجع ب جن صحبت کرده

من مصاحبه تصویری یه شیطان پرست امریکایی رو دیدم کامل راجع ب همه چیز توضیح داد ک جنها تو کارهاش کمک میکردن و باهاشون تله پاتی میکرد

اگ راجع ب این چیزها اطلاعات نداری یکم برو بخون تو اینترنت اونوقت متوجه میشی ک من و بقیه دروغ نمیگیم

خدایا هوامو داشته باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به به مجددا دوست گل و نازنینم، احوال شما؟  عزیز دل، گفتن اینکه تو قرآن اومده و فلان آدم گفته ...

اتفاقا قران فقط ی کتاب مذهبی نیست راجع ب همه چیز صحبت کرده

عجیبه برام میگی مسلمونم و قرانو قبول دارم ولی با علم اثباتش کن 

وقتی قران رو قبول داری اونوقت چیکار ب علم داری؟حرفت ینی اینک قران داره دروغ میگه

برو تحقیقات پنتاگون امریکارو تو اینترنت ببین اونم مدرک علمی

یکم راجع ب شیطان پرستها و ایلومیناتیا و فراماسونها بخون

خدایا هوامو داشته باش
نمیدونم قران خوندی یا ن اگ خونده باشی این حرفو نمیزنی  تو قران چندین بار راجع ب چیزایی گفته ش ...

عزیز من، باز میگی قرآن، باز میگی آمریکا

ذره ای منطق و علم توی متنی که نوشتین دیده نمیشه عزیز

ناسا یک مدت خیلی کوتاهی اومد در این رابطه تحقیق کنه ولی از اونجایی که ترس از دست دادن اعتبار خودش رو داشت و طبق گفته خودشون ( که معتبر ترین سازمان فضایی هستن ) اینکار با اصول علمی تطابقی نداشت و لغو اش کرد

من نمیگم که موجودی جز انسان نیست، توی جهان به این بزرگی قاعدتا موجودات دیگه ای هم باید باشن که شاید یکی از اون دسته موجودات به قول شما « جن » باشه

ولی هیچ دلیلی هم بر قطعی بودن وجود جن نیست

و اینکه عزیز دل، من به هیچ وجه به شما یا بقیه صفت زشت دروغگو رو ندادم و اگر جایی به خوبی صحبت نکردم از شما عذرمیخوام

ولی اینجا بحث احضار هست

اگر هم بگیم جن و روح وجود داره، احضار رو هم میشه اثبات کرد؟ میشه اثبات کرد که احضار چیزی جز یک خرافات نیست؟

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
اتفاقا قران فقط ی کتاب مذهبی نیست راجع ب همه چیز صحبت کرده عجیبه برام میگی مسلمونم و قرانو قبول دار ...

بحث ایلومیناتی و فراماسون رو امثال ابله های نادونی مثل رائفی پور راه انداختن و حرف های این موجود ابله ( رائفی پور ) هیچ حقیقتی ندارن

ولی عزیز دل، من قرآن رو قبول دارم ولی علم رو هم قبول دارم

به این خاطر قرآن رو قبول دارم چون تقریبا همه جاش با علم صحبت کرده ولی این قسمتی که در مورد جن و روح هست قابل قبول نیست

بحث ایلومیناتی و فراماسون رو امثال ابله های نادونی مثل رائفی پور راه انداختن و حرف های این موجود ابل ...

اولا ایلومیناتی و ... ربطی ب راعفی پور نداره 

تو خارج از کشور هم این چیزا رو میدونن

َمن کی فقط از قران گفتم

من چیکار ب امریکا دارم

واسه چی مغلطه میکنی 

گفتم برو تحقیقات ارتش امریکا رو ببین

گفتم برو تو اینترنت بزن ببین میفهمی من دروغ گفتم

جالبه ک فقط قسمت جنشو قبول نداری 

خدایا هوامو داشته باش
عزیز من، باز میگی قرآن، باز میگی آمریکا ذره ای منطق و علم توی متنی که نوشتین دیده نمیشه عزیز ناسا ...

من کاری ب احضار ندارم من حرفم در مورد انکار جن و روح توسط شما بود

منم گفتم برو ببین پنتاگون ی بخشی دااره ک چندین سال راجع ب این چیزا تحقیق کردن 

یجوری میگی علم علم انگاری از اکسفورد مدرک گرفتی منم واست دلیل و مدرک اوردم 

همین حرفت ک میگی من از قران فقط این تیکه جن رو قبول ندارم دیگ کافیه برای پایان دادن ب بحثمون بنظرم

ضمنا ایلومیناتی و ... چیزی نیست ک راعفی پور از خودش در اورده باشه یکم مطالعه کنی میفهمی من دراوردی نیست

حتی اعتراضات جلیقه زرد هادر فرانسه هم بخشیش برای اعتراض ب ایلومیناتی بود پس ینی این چیزی نیست ک راعفی پور از خودش در اورده باشه خیلیای دیگ در خارج و داخل راجع بهش صحبت کردن

من اصلا حوصله ندارم توضیح بدم دوساعت راجع ب این چیزا

فقط باید خودت بری مطالعه داشته باشی راجبش تا باور کنی وگرنه تا فردا من بگم تو بگی فقط وقتمون هدر میره

روز خوش

خدایا هوامو داشته باش