2777
2789
عنوان

احضار روح

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 37 پست
نچ نمیشه سرصبح روح و جن همشون خوابن نصف شبا بیکارن بیدارن

وای نگو من شبا نمیخوابم هنوزم نخوابیدم😲🤦‍♀️

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
دیدم میگما  دوست داداشم اینطوری شده بود ۲ نصف شب داد نیزد نذارین منو ببرن نذارین اذیتم کنن دار ...

چرا اینجوری شده بود؟ احضاری چیزی کرده بود که اذیتش میکردن؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پشماام ، پسره خوب شد؟

تا چن ماه پیش میخواست خودکشی کنه وگداداشم حال و روزشو که دید ترسید دیگه سراغشو نگرفت

میگفت دوستش قران نیخونده داد نیزده نخون اذیتم میکنن دارم به شکمم میزنن اونا اینجان 

تا چن ماه پیش میخواست خودکشی کنه وگداداشم حال و روزشو که دید ترسید دیگه سراغشو نگرفت میگفت دوستش قر ...

الهی بمیرم خیلی بده ، یکی از فامیلای ماهم اینجوری شده بود ولی بخاطر احضار و اینچیزا نبود ، خداروشکر سید آوردن حالش خوب شد

وای چه ترسناک😨😱

ببین اون جنه ک میاد هیچوقت روح نمیاد من میدونم راجع ب این چیزا

جن خودشو شبیه قیافه اونی میکنه ک مرده و تو فک میکنی روح اون طرفه

هیچوقت نرو سراغ این چیزا وگرنه چیزی جز نابودی در انتظارت نیست

گناه کبیره هم هست

خدایا هوامو داشته باش

وااااا

باز داداشت دیگه چرا 😐

فکر میکردیم مردا خرافاتی نیستن

عزیز دل، جن دیگه کجا بود روح دیگه کدوم قاطریه ( با احترام )؟ 

هیچکدوم وجود نداره عزیز، یکم منطقی باش

اون ابله هایی که ادعای احضار روح می‌کنن عقل توی کله ندارن

خرافاتی هستن

بی سواد هستن 

شما دیگه چرا عزیز ؟ 

نه روحی وجود داره و نه جن ای 

اگر هم جن وجود داشته باشه با این مسخره بازیا نمیاد با ما سلام علیک کنه

جان دل، منطقی باش

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
ببین اون جنه ک میاد هیچوقت روح نمیاد من میدونم راجع ب این چیزا جن خودشو شبیه قیافه اونی میکنه ک مرد ...

یا ابلفضل😨 نه اینکارو که انجام نمیدم ولی متاسفانه همش تو فکر جن و اینجور چیزام نمیدونم چه غلطی کنم دیگه بهش فک نکنم

وااااا باز داداشت دیگه چرا 😐 فکر میکردیم مردا خرافاتی نیستن عزیز دل، جن دیگه کجا بود روح دیگه کد ...

داداشم مثل خودمه🙄 درسته همه نمیتونن اینکارو کنن ولی خدایی نمیشه گفت جن وجود نداره 

وااااا باز داداشت دیگه چرا 😐 فکر میکردیم مردا خرافاتی نیستن عزیز دل، جن دیگه کجا بود روح دیگه کد ...

عه شما باز مثل اینک دوباره تو ایت تاپیک این مدلی اومدی😂 جالب اینه وقتی میگی قبول ندارم همیشه تو این تاپیکا هم هستی

شما اعتقاد نداری باشه ولی ب بقیه توهین نکن نگو خرافاتی و هرچی دلت میخواد نگو

دیروزم با قران واست ثابت کردم ک جن وجود داره

روح وجود نداره؟تو الان مردی کلا نیست ونابود میشی؟

واقعا نمیدونم چی بگم فقط اینکه وقتی چیزیو قبول نداری اعتقاداتتو به زور به بقیه تزریق نکن وقتی واست مدرکم میارم قبول نداری بازم

خدایا هوامو داشته باش
یا ابلفضل😨 نه اینکارو که انجام نمیدم ولی متاسفانه همش تو فکر جن و اینجور چیزام نمیدونم چه غلطی کنم ...

نرو سمت این چیزا عاقبت نداره مستقیم میری جهنم گناه کبیرس

ببین من مصاحبه یه شیطان پرست رو دیدم راجع ب همه این چیزا توضیح داده بود حتی اون شیطان پرستهای اعظمشون با شیطان مستقیم صحبت میکنن

خدایا هوامو داشته باش
داداشم مثل خودمه🙄 درسته همه نمیتونن اینکارو کنن ولی خدایی نمیشه گفت جن وجود نداره

هیچکس نمیتونه این کار رو بکنه عزیز

این صدا و سیمای بی صاحاب کودن نشست فیلم احضار روح درست کرد، اینم شده نتیجش، مرد ها هم دیگه خرافاتی شدن

عزیز دل، چه توضیح منطقی و علمی ای واسه این جن و روح وجود داره؟ ( اینکه بگی تو اون سوره و این حدیث و اون کتاب گفته دلیل منطقی و علمی نیست )

عزیز جان، خرافاته

انقدر پیگیر خرافات و مزخرفات نباش 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان