2777
2789

شهرمون خیلی گرمو شرجیه ، طوری که با کولر هم خیلی سرد نمیشه ، منم حموم نرفتم تازگیا که مثلا بعد حموم جلوی باد کولر باشم ک سرما بخورم کسی هم سرماخورده نبوده ، ظهری یکیو فرستادم با کارتم بره چیزی بگیره بیاد آورد برام بعد دستم زدم به کارت و ضدعفونی اینا نکرده بودم یکی دوساعت بعدش گلودرد گرفتم اولش خفیف بود الان شدیدتر شده کرونا هم ک میگن از سطوح منتقل نمیشه حالا نمی‌دونم چم شده آخه کسی هم از اطرافیانم مریض یا سرماخورده نبوده از ظهر گلودرد گرفتم اولش خفیف الان خیلی شدیدتر شده طوری که با کسی نمیتونم زیاد حرف بزنم آبریزش بینی هم کم کم دارم پیدا میکنم ولی هنوز خفیفه ..این چیه حالا سرماخوردگیه کروناست نمی‌فهمم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیر رفتم یهفته کش دادم گلوم پر از خلط شده بود دوتا پنی سیلین زدم بعد دیدم چقدر چرک اومد 

توام زود برو

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من دیر رفتم یهفته کش دادم گلوم پر از خلط شده بود دوتا پنی سیلین زدم بعد دیدم چقدر چرک اومد  تو ...

من خلط ندارم ولی خیلی گلودرد دارم انگار چاقو زیر گلوم گذاشته باشند 

خب پس قرص سرماخوردگی میخورم امشب 

سرماخوردگی فایده نداره 

من اریترومایسین خوردم دیفن هیدرامین فایده نکرد 

رفتم دکتر پنی سیلین داد بتامتازون نرو وین الان خوب شدم

سرماخوردگی فایده نداره  من اریترومایسین خوردم دیفن هیدرامین فایده نکرد  رفتم دکتر پنی سی ...

امپول البته نه قرص