2777
2789

آخه کاسنی بیچاره چیکار به جنسیت بچه داره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱ماه قبل اقدام هم خودم هم همسرم میخوردیم.میگن دم کرده کاسنی تاثیرش بیشتر از عرق کاسنی.من بیشتر به خاطر پاکسازی خون میخوردیم ولی میگن رو پسردار شدن تاثیر داره.نی نی ما که پسر شد

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

من روایتشو تو کتاب ریحانه بهشتی خوندم که آب کمر روزیاد می کنه و باعث دنیا اومدن فرزند ذکور میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من ۱ماه قبل اقدام هم خودم هم همسرم میخوردیم.میگن دم کرده کاسنی تاثیرش بیشتر از عرق کاسنی.من بیشتر به ...

ممنون که جواب دادی خانم.درسته به منم طب سنتی گفت دمنوش استفاده کنه نه عرقش.

خدا گل پسرتو برات نگه داره و شاهد موفقیتش باشید😘

ممنونم عزیزدلم.انشاالله خدا یه گل پسر صحیح و سالم و صالح نصیبتون کنه

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا
من روایتشو تو کتاب ریحانه بهشتی خوندم که آب کمر روزیاد می کنه و باعث دنیا اومدن فرزند ذکور میشه

منم بخاطر توصیه هایی که ائمه کردن بیشتر اعتقاد دارم.توکل به خدا منم یه گل دختر مهربون دارم از خدا میخوام این دفعه باردار شدم بچم یه پسر سالم باشه