2777
2789

بچه ها مامان بابام جدا شدن تازه نیست ولی مامانم جدا شد الا هم میخواد ازدواج کنه من۱۹سالمه می‌خوام بدونم تکلیف من چیه می‌دونم بچه نیستم ولی میگم اگه بابام هم بخواد اینکارو کنه من کجا باید باشم:/

بچه ها مامان بابام جدا شدن تازه نیست ولی مامانم جدا شد الا هم میخواد ازدواج کنه من۱۹سالمه می‌خوام بد ...

الان پیش کدومشونی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن بابا خیلی بدترع از شوهر مادر😕😑

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

به نظرم منطقی با جفتشون صحبت کن 

بگو من کجای زندگیتونم؟ 

اگر قرار بود هرکدوم برید دنبال زندگی تون پس  بیخود کردید منو اوردید😑 وظیفتونه تا قبل از مستقل شدنم حمایتم کنید واای اعصابم خورد شد

چقد سخت⁦☹️⁩ از لحاظ مالی شرایطتون طوری نیست که بتونی مستقل بشی؟ چون مطمئنا پیش مادرت که نمیتونی بمونی

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
به نظرم منطقی با جفتشون صحبت کن  بگو من کجای زندگیتونم؟  اگر قرار بود هرکدوم برید دنبال ...

نه دیگه ببین هرکدوم دلیل منطقی دارن از نظر خودشون،بالاخره هرکس اشتباه میکنه