2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کسیو دیدین که جواب گرفته باشه

بله به همكارم با دوازده سال نازايي

دختر عموم با هفت سال و مستأجر دوستم اونو نميدونم چن سال منتظر بود

خودمم رشته م مرتبطه به اين موضوع و ميدونم كه از نظر علمي كارشون به روزه و تيم تخصصي قوي داره 

مرکز مام  تهران

ای وی اف پروسه طولانی و سختیه.حتما یه دکتر با تجربه انتخاب کن.من تهران پیش دکتر داوری تنها رفتم.من مسهد ای وی اف کردم و خیلی از وقتم تلف شد .هزینه و زمان و آمپول و دارو .خیلی ازار دهنده اس اخرسم هیچی به هیچی.از ته دلم دعا کردم طبیعی باردار بشم خیلی سخت بود برام .رفتم پیش ایشون و گفت اصلا نیازی به ای وی اف نبوده عمل کردم و ماه بعدش باردار شدم.تهران هم هستن.ولی در کل دکتر خوبیه.اول خواست خدابود  بعدشم  تجربه خانم دکتر.

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.
ای وی اف پروسه طولانی و سختیه.حتما یه دکتر با تجربه انتخاب کن.من تهران پیش دکتر داوری تنها رفتم.من م ...

والله من ک خودم تجربه ندارم عزیزم 

خواهرشوهرم ای وی اف کرده مرکز رویان تهران 

از چند نفر شنیدم ک مرکز مام دکتر نصر کارش حرف نداره

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

والله من ک خودم تجربه ندارم عزیزم  خواهرشوهرم ای وی اف کرده مرکز رویان تهران  از چند نفر ...

آخ🥴🥴🥴من میخاستم برای استاتر ریپ بزنم.ببخشید😅😂ولی رویان که فقط وقت تلف کردنه.من به شخصه اصلا با این کلینیک و مراکز مخالفم.همش دنبال خالی کردن جیب ادمن ومریضا رو سر میدوونن.مطب که میری بیشتر رسیدگی میکنن.مرکز مام هم قبلا یه بار رفتم.و دکتر نصر ویزیتم کرد.تقریبا چهار سال پیش.الان که فکر کنم اصلا ایران نیست.و ایشون نفهمیدن که من چسبندگی لوله دارم و دوباره برام عکس رنگی نوشت ولی من از ترس دردش نرفتم.بعد چهار سال با کلی دوندگی و یه مرحله ای وی اف ناموفق که مشهد داشتم رفتم تهران و خانم دکتر همون عکس رنگی قبلا رو دید و گفت که با عمل خوب میشی.و من ماه بعدش خبر بارداریمو بهش دادم😁😁

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.