2777
2789

از منی که از بهترین دانشگاه ایران فارق التحصیل شدم بشنو. استرس نداشته باش. از روزهای نوجونیت بهترین استفاده رو ببر و اگه تیز هوشان یا نمونه دولتی قبول نشدی به کتفت باشه. نمیگم بی خیال باش ولی حرص هم نخور.

چه کتابی میخونی شما ، چند ساعت روزی ببخشید فضولیع ها

از فردا میخوام شروع کنم انرژی مثبت بده 😂

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی یاد خودم افتادم

من نمونه درس خوندم 

فقط سر جلسه استرس نداشته باش ببین بخدا من واسه امتحان خیلی کم خوندم ولی خب چون واسه امتحانای ترمم خیلیییی تلاش کرده بودن بکارم اومد و قبول شدم 

ی دوست دارم فرزانگانه قلمچی میانگین ترازش تازه رسیده به ۵۵۰۰ میخوام بت بگم مدرسه اونقدرام ک فک میکنی مهم نیست مهم روش درست مطالعه و مشاور خوب واسه کنکورته

من نمونه دولتی انسانی درس می‌خونم

استرس که نمیگم اصلا نداشته باش چون طبیعیه

فقط فکرت آروم کن و استرس و نگرانی از خودت دور کن...تست زیاد بزن...همه چی رو بسپار به خدا و بهش توکل کن بهترین راه میذاره جلوت و صد البته هرچی که به صلاحت باشه برات رقم می‌خوره🥰

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

منم نمونه دولتی بودم

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
خوب بود ... میتونست بهتر هم باشه ولی راضی هستم  سطح سختی سوالات هم از تصوراتم خیلی بهتر بود&nb ...

اره امسال اسون بود چنتا سوال زدی چ شهری هستی؟ 

خیلی استرس دارم خدا کنه قبول بشم

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔