2777
2789
عنوان

ته تغاریا بیان

83 بازدید | 13 پست

من 18 سالمه ولی هنوز حس میکنم بچه ام😂 آیا شما هم اینجوری این؟ یا همه عین بچه ها باهام رفتار میکنن. بعد میام اینجا میبینم طرف همسن منه چندتا بچه داره😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهرم ۱۹ سالشه هنوز کوچولوی خونه ماست 😁 فکر نکنم هیچ وقت بزرگ شه 😂

عین من😂 تازه من یکی کوچیکتر از خودم میبینم ناراحت میشم😂

فاصله سنیم با خواهرزادم ۵ ساله کلا

فک میکردم فقط خودم مشکل دارم😂

وای من چون یدونم همه از اول خیلی حساس هستن روم یادمه مدرسه بودم نمیزاشتن برم اردو ومسافرتهایی ک مدرسه میبرد هر جا میفرتم بزرگ بودما دبیرستان مادربزرگم زنگ میزدنریا اینور اونور تورو میدزدن نریاااا گم میشی برو دست معلمات بگیر گم نشی🤦🏼‍♀️😂

وای من چون یدونم همه از اول خیلی حساس هستن روم یادمه مدرسه بودم نمیزاشتن برم اردو ومسافرتهایی ک مدرس ...

تو این مورد برعکسی چون من فسقلی بودم هر اردویی بود نفر اول من میرفتم😂 انقد سروصدا راه مینداختم مجبور میشدن بفرستنم

تو این مورد برعکسی چون من فسقلی بودم هر اردویی بود نفر اول من میرفتم😂 انقد سروصدا راه مینداختم مجبو ...

اینو منم بودم تومدرسه می گفتن برین خونه اجازه بگیرین بعد بیاین ثبت نام کنید منم می گفتم شما اسم من رو بنویسین موردی نداره