2777
2789

خیلی بی قراری میکنه واصلا خواب درست نداره تو طول روز دوساعت میخوابه که اونم هزاربار بیدارمیشه هم منو کلافه میکنه هم خودشو تونت زدم درمورد بیش فعالی اورد خیلی نگرانم یعنی بیش فعاله؟؟؟۲۰ ماهشه کیا بچشون اینجوری بوده چیکارکنم 

مثلا امروز از ساعت ۶ صبح تا ده صبح روپام خوابیده ونزدیک ۵ بار بیدارشده گریه کرده بالشتو عوض کرده دوباره خوابیده عصرم از ساعت ۵ تا ۷ فقط روپام بوده که اونم ۶ باری بیدارشده😭😭😭آخه دردش چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شب چطوره خوابش؟

قبلا شبا ساعت دومیخوابید فقط ساعت ۶ بیدارمیشد آب میدادم توشیشه اش میخورد دوباره تا ساعت ده قشنگ میخوابید اما الان یه ماهه اصلا شبا هم خواب راحت نداره دو میخوابه چهار بیدار میشه دوباره به زور میخوابه ۶ بیدارمیشه کلا مکافاته

قبلا شبا ساعت دومیخوابید فقط ساعت ۶ بیدارمیشد آب میدادم توشیشه اش میخورد دوباره تا ساعت ده قشنگ میخو ...

خوابشو تنظیم کن ۱۰ خاموشی بزن براش تا بخوابه 

قبلشم باهاش بازی کن تا خسته بشه 

😎
مثلا امروز از ساعت ۶ صبح تا ده صبح روپام خوابیده ونزدیک ۵ بار بیدارشده گریه کرده بالشتو عوض کرده دوب ...

چرا بچتو رو پات میخوابونی اینجوری که داغون میشی 

عادتش بده سرجاش بخوابه 

😎
خوابشو تنظیم کن ۱۰ خاموشی بزن براش تا بخوابه  قبلشم باهاش بازی کن تا خسته بشه

همه کارمیکنم اصلا فایده نداره جمعه تا شب بیرون بودیم کلی هم بازی کرده بود به شدت خسته بودساعت ۱۲ خوابید ولی تا صبح دوبار بیدارشد از ساعت ۶ صبح تا الانشم که گفتم بهت باورکن خودم ازپادرد نمیتونم راه برم اونقدکه روپام خوابوندم

چرا بچتو رو پات میخوابونی اینجوری که داغون میشی  عادتش بده سرجاش بخوابه

قبلا اصلا عادت نداشت یه ماهی هم سرجاش خودش میخوابید بعدا نمیدونم چیشد که اینجوری شده روپام نزارمش که فقط میشینه گریه میکنه تا بالا بیاره😣😣😣😭😭

قبلا اصلا عادت نداشت یه ماهی هم سرجاش خودش میخوابید بعدا نمیدونم چیشد که اینجوری شده روپام نزارمش که ...

چقد برات سخته 

خدا بهت توان وقدرت بد ه بتونی بزرگش کنی 

😎
چقد برات سخته  خدا بهت توان وقدرت بد ه بتونی بزرگش کنی

اره به خدا دیشب ساعت یک خوابیدم ۶ بیدارشدم تا الان یه دقیقه نتونستم دراز بکشم یا پخت وپزیا تمیزکاری یا سروکله زدن با اینکه یا فقط روپامه خودمم بدن درد گرفتم

گهواره برا این سن هس؟؟؟فک میکردم تا یه سالگی قابل استفاده اس؟

وقتایی که بیداره بازی میکنه یا بی قراری؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭