2777
2789
عنوان

کنکور

441 بازدید | 46 پست

یه نفر میگه امسال چون کنکور محتواییه آسونه و به نفع کساییه که زودتر شروع کردن و همه مطالبو خوندن ، 

من امسال خیلی دیر برای کنکور شروع کردم دارم میمیرم، میخوام دیگه نخونم چون دیگه این ۱۲ روز فایده ای نداره ادامه بدم

هیچوقت نا امید نشو 

تو این ۱۲ روز رو مث بقیه روزا بخون اگر در نیومدی هم دیگه عذاب وجدان نداری که چرا تلاش نکردم 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امسالکنکور دارم کی گفته ؟ اتفاقا اگه آسون باشه ف قی نداره کی شروع کردی

من آخه همه مطالبو نمیرسم بخونم، اینطوری اگه فقط از چیزایی که خوندم بزنم رتبم بد نمیشه؟

من که فقط ۲ ماه میخام بخونم چی باید بگم🤦🏿‍♀️کنکور فنی میخام بدم شهریور و تازه وسطای خرداد بود که تصمیم گرفتم کنکور بدم

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

اگه این مدت نخونی بزرگترین اشتباهو میکنی هر چقدرم عقب باشی بازم یه امیدی هست

محتواییم باشه واسه همه سخته

کسایی ام که زیاد خوندن اگه این دوهفته کم‌کاری کنن فرقی با بقیه نخواهند داشت... 

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       

مگه بقیه سوالارو طرح کردن که میگن آسونه !

برا نهاییم خیلیا گفتن امسال آسونه ولی اصلا اینطور نبود از سالای پیشم سخت تر بود

من در پی خویشم ، به تو بر میخورم اما ...