تو این ۱۲ روز رو مث بقیه روزا بخون اگر در نیومدی هم دیگه عذاب وجدان نداری که چرا تلاش نکردم
تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂 این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐 یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏 وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚 آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
من که فقط ۲ ماه میخام بخونم چی باید بگم🤦🏿♀️کنکور فنی میخام بدم شهریور و تازه وسطای خرداد بود که تصمیم گرفتم کنکور بدم
تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂 این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐 یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏 وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚 آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
آسون باشه همه بیچاره ان! ... باید استاندارد باشه...سال 88 فکر کنم این رئیس فعلی سنجش.اون موقع هم رئیس سازمان سنجش بوده.اون سال میگن کنکورش در حد 95 بوده.