2777
2789
عنوان

التماس دعا

149 بازدید | 11 پست

خانمهای عزیز شما رو قسم میدم به هرچیزی که بهش اعتقاد دارید دعا کنید خدا دخترم و شفا بده ، من که روسیاهم شاید خدا به حق دلهای  پاک شما یه کمکی به بچم بکنه

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

ایشالا خدا شفا بده 😔

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۵۰۰ تا صلوات‌میفرستم ان شاءالله که زودتر سلامتیشو بدست بیاره

ممنونم عزیزم نمیدونم چه جوری تشکر کنم فقط ان شالله خدا خودش دلت رو شاد کنه برات آیه الکرسی میخونم

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

برات صلوات میفرستم ایه الکرسی هم میخونم عزیزم

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

براش آیه الکرسی میخونم زودی خوب میشه

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰

سلام. بلا دور باشه عزیزم. چی شده بود؟

الان دخترت خوب شده؟

راستی اللن بعد از ۷ سال که از تاپیک مربوط به قد دخترت گذشته، قدش چنده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...