2821
2789

اگزماس شاید

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی هس ؟؟؟

بر اثر خشکی پوست..استرس..حساسیت به انواع مواد شوینده مایع های دسشویی و اینا

گوگل سرچ کن ببین

ی دکتر هم برو تا بیشتر نشده رو پوستت

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

راستی عکس می گیری از کف دستت ببینم؟

روی پوست دستت نیس؟ فقط کف دست؟

احتمالن یا بخاطر مصرف شوینده هاس. سعی کن دستکش بزنی. وایتکس اینا کمتر مصرف کن. الکل کمتر بزن.

یا هم همون کهیر

آدمیت مُرده بود؛ گرچه آدم زنده بود.. کاربری سوم🤙
خیلی میترسم

ترس نداره… بری دکتر با کرم خوب میشی

شوینده هم منظور فقط وایکس و تایت و اینا نیست

همون مایع دستشویی شاید به دستت نمیسازع یا شامپو حمام یا صابون

عزیزم روی کف دستمه بعدش من شوبند استفاده نمکنم ۱۵ سالمه 

خا پس گل دختر. به احتمااااال کمممممم شاااید کرم مناسب پوستت استفاده نکردی. ولی خب بازم نظرم روی همون کهیره. یا شاید حساسیت داری به گلی گیاهی چیزی. 

آدمیت مُرده بود؛ گرچه آدم زنده بود.. کاربری سوم🤙
خا پس گل دختر. به احتمااااال کمممممم شاااید کرم مناسب پوستت استفاده نکردی. ولی خب بازم نظرم روی همون ...

اخه موضوع اینجاست کرم استفاده نمیکنم امروز رفتم دندون پزشکی بعد رفتم چند تا عکس گرفتم از دوندون اومدم تو ماشین نشستم خارش گرفت بعد دون دون قرمز میترسم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8860080/درمان-قطعی-و-آسان-و-ارزان-اگزما-نوزاد-و-بزرگسالان

ی سر به این تاپیک بزن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز