2777
2789
سلام عزیزم  شما رژیم برای جنسیت پسر داشتیذ؟؟ بعد از زدن امپول چند تا اقدام رفتید؟؟

رژیم دست و پاشکسته رعایت میکردم..روزیکه آمپول زدم فرداش اقدام داشتم فک کنم همون شب گرفته🤣

🥰خدایا شکرت🥰
رژیم دست و پاشکسته رعایت میکردم..روزیکه آمپول زدم فرداش اقدام داشتم فک کنم همون شب گرفته🤣

میشه بگید دقیقا چند ساعت بعد؟؟؟

یک اقدام رفتید؟

تحت نظر دکتر بودید؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگید دقیقا چند ساعت بعد؟؟؟ یک اقدام رفتید؟ تحت نظر دکتر بودید؟

۱۴.۱۵ ساعت بعد میشد

دوروز پشت سرهم اقدام کردم

بلع رفته بودم دکتر که آمپول داده بود برام

ولی برا رژیم ن همینجوری خودن رعایت میکردم

🥰خدایا شکرت🥰
۱۴.۱۵ ساعت بعد میشد دوروز پشت سرهم اقدام کردم بلع رفته بودم دکتر که آمپول داده بود برام ولی برا ر ...

ببخشید که اینهمه سوال میپرسم 

یعنی دکتر بخاطر جنسیت پسر امپول داد؟؟؟

منم شاید امپول بزنم ولی نمیدونم چند ساعت بعد برم اقدام و چند تااقدام برم.

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
ببخشید که اینهمه سوال میپرسم  یعنی دکتر بخاطر جنسیت پسر امپول داد؟؟؟ منم شاید امپول بزنم و ...

ن گلم من اصلا به دکتر نگفتم که جنسیت برام مهم

من ۴ ماه بود اقدام بودم باردار نمیشدم رفتم دکتر اونم چند تا قرص و دوتا آمپولhcg داد منم زدم و ۱۵ ساعت بعد اقدام کردم و فرداش هم اقدام کردم همین

🥰خدایا شکرت🥰

چ خوب من شش ماه اقدامم هروقت میرم دکترم میگه هنوز زوده برای آمپول و قرص نمی‌ده بم 

میگه برو تا یکسال اقدام کنم با خودم میگم دکترمو عوض کنم شاید بدع بهم 

یعنی شما هیچ مشکلی نداشتی همینجوری بهت آمپول داد؟

بعد یادت از علایم هات بگی وقتی عقب زدی؟

♥️
چ خوب من شش ماه اقدامم هروقت میرم دکترم میگه هنوز زوده برای آمپول و قرص نمی‌ده بم  میگه برو تا ...

اره عزیزم منم اولش رفتم یه دکتری گفت زیر یه سال طبیعیه منم دکترمو عوض کردم همون ماه که رفتم پیشش قرص نوشت و روز تعیین کرد وه فلان روزارو نزدیکی کنم بعد برم پیشش سونو کنه بعد فولی داشتم دوتا ۱۷.۲۵ بودن بعد بازم یکی دوتا قرص نوشت و آمپول و استفاده کردم و خداروشکر جواب گرفتم

بخاطر چند تا قرص و آمپول که جمعا پولشون ۱۰۰ نمیشد الکی چرا باید یه سال صب کنم

بنظرم دکترت عوض کن

من و شوهرمم هیچ مشکلی نداشتیم فقط سه سال پیشگیری طبیعی کرده بودیم همین😊

🥰خدایا شکرت🥰
چ خوب من شش ماه اقدامم هروقت میرم دکترم میگه هنوز زوده برای آمپول و قرص نمی‌ده بم  میگه برو تا ...

وقتی آمپول میزنی دیگه نباید روز موعدتو در نظر بگیری که عقب زدی یا ن.. باید از روز زدن آمپول ۱۴.یا ۱۵ روز بگذره اگه گذشت تست کنی ببینی مثبتی یا منفی..من بعد ۱۵ روز زدم خداروشکر مثبت بود ولی هییییچ علائمی نداشتم اصلااا

فقط روزیکه آمپول زدم درد تخمدان داشتم 

🥰خدایا شکرت🥰
وقتی آمپول میزنی دیگه نباید روز موعدتو در نظر بگیری که عقب زدی یا ن.. باید از روز زدن آمپول ۱۴.یا ۱۵ ...

الان این ماه بهم متفورمین داده گفته دو ماه بخور نشد باز بیا بهت قرص تحریک تخمدان بدم فک کنم همینجوری منو تا ی سال میخاد الاف کنه 

الان این ماه مصرف کردم شش روز عقب افتاده پریم هیچ علایمی ندارم برای همین دلم نمیره بی بی بزنم 

ب نظرت ممکنه از متفورمین ک میخورم باشه یا نمیدونی شما

♥️
الان این ماه بهم متفورمین داده گفته دو ماه بخور نشد باز بیا بهت قرص تحریک تخمدان بدم فک کنم همینجوری ...

والا من متفورمین نخوردم اطلاع ندارم که پری رو عقب میندازه یان.. قرص تحریک تخمدان من کلومیفن بود

خدارو چ دیدی دختر شاید بارداری چرا بی بی نمیزنی😊 

منم هیچ علائمی نداشتم 

🥰خدایا شکرت🥰
والا من متفورمین نخوردم اطلاع ندارم که پری رو عقب میندازه یان.. قرص تحریک تخمدان من کلومیفن بود خدا ...

دعا کن برام تو بارداری پری نشم امشب اگه بشه میگیرم و میزنم ایشالااا ک مثبت بشه دعا کن براااام تو مادری دعات میگیره

♥️
دعا کن برام تو بارداری پری نشم امشب اگه بشه میگیرم و میزنم ایشالااا ک مثبت بشه دعا کن براااام تو ماد ...

انشاءالله مثبتی عزیزم...بسم الله بگو و بیبی بزن😍

حتما دعات میکنم

🥰خدایا شکرت🥰