بچه ها من بدنم با قهوه مشکل داره قهوه که میخورم کافیه حتی یذره اش تمام بدنمو خشک بکنه بیشترم مزاجمو بهم میریزه... حالا درس میخونم شدیدنم خوابم میگیره موقع درسو خستم اما جایگزینی مثل قهوه ندارم.... واسه کم خونی هم قرصای آهن خارجی مصرف میکنم پس اگه راه دیگه ای دارین پیشنهاد بدین ...ممنون
از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم استراحت بکن که موقع درس خوندن کسل نباشی اذیت خودت نده
مثلا شب هفت ساعت میخوابم ظهرم یکم میخوابم اما توی این فاصله همش خوابم میاد
از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اگه می خوای تا صبح نخوابی یه راحل تضمینی دارم برو روغن کرچک بگیر بخور حله
از اسهال خوابم نمیبره که😁
من علی کافه میخورم گاهی هم دوز بدنم بالا میره تاثیر نداره روم یه مدت میزارم کنار دوبار ...
چجوریه از کجا میگیری ؟مریض نمیکنه؟
آزمون استخدامی