2777
2789
عنوان

خدا چه درسی میخواد بهم بده

126 بازدید | 7 پست

میگن پشت همه رنج های دنیا درسه 

از همه طرف دارم میخورم . از پرحرفی مامانم از دخالت کردنش توی هرچیزی وسط حرف پریدنش نفر سوم بحث شدنش کتک زدن خواهرام 

بابام چون نماز نمیخونم روزه نمیگیرم میگه نجسی شب از سرکار میاد قیافشو یجور میکنه انگار نجاست دیده یا دور خونه راه میره نفرینم میکنه 

یک نفر دوست داشتم خانوادمو که شناخت میترسه بیاد جلو تحقیر شدم باهاش 

هیچوقت توی مدرسه و دانشگاه هیچ دوستی نداشتم همیشه تنها بودم میخواستم خودمو بزنم به بیخیالی وارد جمعشون بشم ولی روشون میکردن اونطرف بی محلی میکردن 

توی گروه های درسی سوال میپرسم کسی جواب نمیده 

دیگه حالم از خودم بهم میخوره 😔😔😔

خدا چی میخواد بهم‌ بگه 😔😔

بخدا من ادم بدی نیستم همیشه خودواقعیم بودم صاف و ساده😔

الهی چه بد 

یکمم حساسی 

به خدا توکل کن 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید بهتره به خودت بیشتر ارزش قائل بشی و خودتودوست داشته باشی و رو اعتماد به نفست کار کنی

وقتی حالت با خودت خوب باشه دیگرانم جذبت میشن

در مورد پدر و مادرت هم به میلشون رفتار کن حتی اگه تو دلت راضی به نماز خوندن نیستی واسه خاطر بابات نماز بخون

یه وقت می بینی همین جوری یهویی اعتقاد و باوری به نماز خوندن پیدا کردی که دیگه نتونستی ترکش کنی

شاید خدا میخواد این درسو بهت بده که عزت تو در گرو عزیز کردن والدینت هست