2777
2789
عنوان

مبل چند رنگ +عکس

185 بازدید | 14 پست

شما دوست دارید از این مبلا که چندتا رنگن؟من دوست ندارم مثل یک آدمی به نظر میاد که مثلا شلوار زرد با مانتوی طوسی و روسری آبی سرش باشه ..بازم سلیقه ای هست توی سلیقه من نیست .. دوست دارم مبلا یک رنگ و یک قیافه باشن

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

بستگی به ترکیب رنگشونم داره

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو رنگ رو میپسندم ولی بیشتر نه

مثلاً طوسی و سرمه ای خیلی شیکترن؟

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

طوسی زردقشنگه ازدورنگ بیشتردوست ندارم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
گل باقلی نمیپسندم

وای گل گفتی 🎉

طوسی زردقشنگه ازدورنگ بیشتردوست ندارم

زرد خیلی زود چرک میشه اذیت نمیشی؟

زرد خیلی زود چرک میشه اذیت نمیشی؟

من ندارم اون رنگ مال من قدیمی سفیدابی کاربونی هست😁چرازودکثیف میشه من خودم طوسی خیلی دوست دارم 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
من ندارم اون رنگ مال من قدیمی سفیدابی کاربونی هست😁چرازودکثیف میشه من خودم طوسی خیلی دوست دارم 

خواهرم صورتی بنفش داره یعنی پدرش در اومد ازبس تمیز میکنه خونه ما مبلا سرمه ای هست فقط هر۶ماه یکبار مامانم مبل شویی زنگ میزنه میان میشورن عین روز اول میشه

من ايم مبل و خريدم  كلا خونم سبز و مشكي طلاييه

خیلی شیکه مبارکتون باشه عزیزم ♥️