2777
2789
عنوان

شیرخشک sma

| مشاهده متن کامل بحث + 4681 بازدید | 27 پست
سارا جون من ترکیب شیر خودم با شیرخشک نان برای معده های حساس رو میدم و الان تو سه ماهگی ۶کیلو ۲۰۰ وزن ...

خدا حفظش کنه 

من ببلاک میدم تولد ۳ کیلو بدر دوماهگی ۵۴۰۰ خوبه بنظرت؟

ماشالا به دخترتون ۱۸۰۰ بود بدنیا اومد نه؟

عکس شیرخشکشو میفرستی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

خدا حفظش کنه  من ببلاک میدم تولد ۳ کیلو بدر دوماهگی ۵۴۰۰ خوبه بنظرت؟ ماشالا به دخترتون ۱۸۰۰ ب ...

عزیزم بنظرم وزن گیری دخترت خیلی خوبه. بله ۱۸۰۰ بدنیا اومد و بروی چشم از شیرخشکش عکس میگیرم میفرستم الان دارم میخوابونمش 

و خدایی که در این نزدیکیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بنظرم وزن گیری دخترت خیلی خوبه. بله ۱۸۰۰ بدنیا اومد و بروی چشم از شیرخشکش عکس میگیرم میفرستم ا ...

قربونت برم.خداحفظش کنه😍مرسی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ساراجون شرمنده با تاخیر چند روز اینم عکس شیرخشک دخترم

مرسی عزیزم قربونت دستت درد نکنه

من الان نگاه کردم دیدم روی این قوطی با سبز کمرنگ نوشتهsinsilacولی شیر خشک من sensetiveهست

فک نمیکنم اثلا هیچ کدومش تو ایران پیدا بشه.شما کدوم کشوری؟

ااا پس کدوم نان تو ایران هست؟ من سوید هستم عزیزم

نان معمولی یک و دو

از این نان ها فقط ضد رفلاکسش هست

عزیزم الان نگاه کردم فکر کنم مدل comfortکه تو ایرانه شبیه این باشه

آها مرسی عزیزم

این تجربه ی صد تا شیرخشک عوض کردن منهو کلی تحقیق برای 3 تا بچه 

اگر بچه مشکل خاصی مثل حساسیت نداره و میتونید شیرخشک خارجی بخرید فقط اس ام ای بدید 

اگر حساسیت داره خارجی میتونید بدید  گلدن گات بدید 

بچه وزن نمیگیره اس ام ای

از طعم شیر خوشش نمیاد اس ام ای

میل زیاد نداره به شیرخشک بازم سیمیلاک 

البته اینا که گفتم منظور اس ام ای خارجی بود ایرانی ها هم خیلی با هم فرقی ندارن متاسفانه 

حتما حتما حتما از جای معتبر بخرید خواهشا سلامت کوچولوتونو سر سری نگیرید . 

من خودم از فروشگاه مادران میخرم فقط و فقط . تو گوگل بزنید میاد . برای دکتر محسن نظریه این فروشگاه و همه ی کالاهاش اصله و سالم میاد تو ایران

بر اساس قیمت هم به هیچ وجه خرید نکنید این محصولات خیلی خیلی حساس تر از این حرفاس از جنوبم توصیه میکنم نخرید 

اگر توانتون نمیرسید کلا خارجی نخرید 

اگر خس خس سینه داره بچه یکم از حجم شیرش کم کن اگر درست نشد ببین کولیک داره یا نه 

اگر در کنار کولیک و رفلاکس اگزما یا علائم دیگه داشت حسایسیت داره اس ام ای براش خوب نیست چون پروتئینش گاویه 

اگر شیرخودتو میدی مثل من  بیچاره نیستی و میخوای در کنار شیر خودت شیرخشک بدی بازم اگر حساسیت نداشت اس ام ای اگر داشت گلدن گات 

اگر نارس بدنیا اومده و خیلییییی خیلییی وزنش کمه سیمیلاک نئوشور 

اگر رفلاکس معمولی داره و به خاطر حساسیت نیست بازم اس ام ای اما اگر خییییلی شدیده اپتامیل ar  بده 

اما اگر رفلاکسش به خاطر حساسیت باشه باید یا گلدن گات بدی یا شیر های هیدرولیز شده که اونا بدرد نمیخره البته ولی خب ادم مجبور میشه بعضی مواقع

امیدوارم بدردتون بخوره