2777
2789
عنوان

دانشگاه

131 بازدید | 19 پست

سلام 

دوستان من داشتم برای کنکور میخوندم و متاسفانه میگرن شدید گرفتم و اصلا نمیتونم ادامه بدم و ول کردم بنا به نظر دکتر و خودم که اصلا نمیتونستم ادامه بدم حالا میخام برم دانشگاه آزاد یا پیام نور بنظرتون چه رشته ای خوبه که آینده دار باشه بتونم برم سر کار بیشتر به کارمند بانک علاقه دارم ولی میدونم که پذیرشش خیلی سخته از چه رشته هایی میشه رفت یا کدوم رشته ها بهترن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه امید داشت به استخدامی؟

رشته حسابداری شما دانشگاه برید بازار کار خوبیم داره قطعا سرکار میریدو اینکه استخدام بانک بشید بیشتر میگن پارتی میخواد یکیم باید تو ازمون استخدامیش شرکت کنی قبول بشی بعد مصاجبه اگه دوست دارس برو رشته خوبیه

رشته‌های حسابداری و امور بانکی! البته حسابداری به نظرم خیلی بهتره،حتی اگه استخدام بانک هم نشی میتون ...

خیلی ممنونم 

دانشگاه آزاد با سوابق میپذیره؟یا بر اساس کنکور یا برم پیام نور

رشته حسابداری چون بازار کار داره حتی اگع تو بانک هم کار نکنی تو خیلی از شرکتا و جاهای دیگه نیاز یه حسابدار دارن رو هوا میزننت اصل کار مهم اینه که ادامه بدی بازار کار خیلی خوبی داره الان هرجا نگاه کنی حسابدار میخوان 

خیلی ممنونم  دانشگاه آزاد با سوابق میپذیره؟یا بر اساس کنکور یا برم پیام نور

یک سری از رشته‌ها هستن بدون کنکور.

ببینید رشته‌تون جز کدوم دسته‌س با آزمون یا بدون آزمون

دانشگاه ازاد رشته حسابداری داره من خودم رشتم حسابداری بود چون علاقه نداشتم نه کنکور دادم نه دانشگاه رفتم بیشتر دوستامم دانشگاه ازاد رفتن رشته حسابداری دارن ادامه میدن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز