2777
2789
عنوان

بعد از سزارین

102 بازدید | 9 پست

دوستان من طبیعی میخواستم ولی دکتر میگه لگنت مناسب نیست خودم هم بچه کوچیک دارم بعد از سزارین هم فک کنم به استراحت بیشتری نیاز هست سزارین رو دوست ندارم.

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟ سزارین که بهتره. بخدا من هرکسیو اطرافم دیدم راضی بودن، برعکس اونایی که طبیعی زایمان کردن داغون شدن. همون روز اول سرپا میشی هیچ فرقی ندارن

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

عزیزم اگه بچه اولتون طبیعی بوده که اینم میشه دیگه حتما

برو پیش یه دکتر دیگه اگه اونم همينو گفت دیگه چاره ای نیست

منم سز بودم دیگه یه مدت یه کمک باید داشته باشی

من ده روز خونه مامانم بودم

اگر لگنت کوچیک بود بچه اولم نمیشد طبیعی بیاری

چرا با بدبختی میارن، خاله من لگنش کوچیک بود ولی دکترش نگفت، انقدر زایمان سختی داشت تا چهل روز نمیتونست بشینه و نزدیک بود بچه حین زایمان بمیره

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
بچه دوم سزارین کردن؟؟ چه دکتره عقده ای داشتن

اره سزارین خیلی راحت و خوبی داشت، دکتر دوم گفت تو اصلا توانایی زایمان طبیعی نداری