گلاب بروتون ببخشید ک این مسئله رو اینجا مطرح میکنم واقعا میترسم برم دکتر بیمارستانها پر از این ویروس شده میترسم بدتر بشم،ار دیشب تا الان بالا میارم حتی آب هم میخورم باز بالا میارم نمیدونم چی بخورم ک دیگه بالانیارم جون ب لب شدم تروخدا اگ کسی چیزی میدونه بهم بگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بلاخره ک چی باید بری تو الان ویروس گرفتی بری بیمارستان ک دوباره نمیگیری تو به بقیه منتقل میکنی.پس برو دکتر چون مایعات بدنت کم بشه سرم لازم میشی داروهم باید بخوری.
ما هم دو سه روز درگیرش شدیم. همسرم هفته قبل و من هم از پنجشنبه. ما یه حبه سیر رو چند تکه کوجیک کردیم و مثل قرص با آب خوردیم دونه دونه. و چون مایعات زیاد دفع میشه. باید جبران کنی. برای تهوعت قرص دمیترون خوبه.و ما حالت تهوع داشتیم نه خودش رو. عرق زنیان خوردیم. گریجات خوردیم که سردی معده رو بگیره. اگه زنیان بخوری تبدیل میکنه به اسهال. یه روز اسهال میگیری و تمام. دوره داره لاید تموم شه. ۴۸ ساعت.